29. marraskuuta 2017

Loppuneet Marraskuu '17


Marraskuukin hujahti ohi nopeasti ja joulu lähestyy, joulukalenteri odottaa avaamistaan. En tänä vuonna halunnut kosmetiikkakalenteria, ennemmin niillä rahoilla ostaa sellaista mitä oikeasti haluaa. Shoppaillessa H&M:n poistomyynnissä (en tiedä mikä se oli kun paikalliseen yksikerroksiseen H&M:ään avattiin yläkerta täynnä poistovaatteita) osui silmiin kympillä myynnissä ollut Accessories Calendar. Halvan hinnan houkuttelemana ostin sen. En ole sisältöä kurkkinut mistään, mutta instan puolelle laitan kerran tai kahdesti viikossa koontia siitä, mitä kalenterissa oli. Se kalentereista ja itse asiaan.


Poo-Pourri Original
Ei kosmetiikkaa, mutta blogissa näistä oli juttu joskus ja eka pullo tuli nyt tiensä päähän. Aivan korvaamaton apu stressimahani kanssa kyläillessä, muuten vaan reissatessa tai jos joku tulee luokseni käymään. Tuoksu on hyvin sitruunainen ja en ehkä toista pulloa osta tätä tuoksua, tykästyin raikkaamman tuoksuiseen Royal Flushiin enemmän.

W7 The Fixer Face Spray
Toinen käyttämäni pullo ja ihan suosikkini meikinkiinnityssuihkeista. Pidentää meikin kestoa huomattavasti, muttei ole liian kuivattava kuitenkaan, kuten eräs kokeilemani suihke. Ostan jatkossakin jos osuu kohdalle, netistä en jaksa tilata ellei ole muutakin tilattavaa samalla, joten pidän peukkuja, että ehdin Keskiselle kun menen vanhempien luokse jouluksi.

Essence Instant Matt Make-up Setting Spray
Toinenkin suihke loppui, tykkäsin tästäkin aika paljon. Ei kuitenkaan yllä Fixerin tasolle. Omassa pullossani ehkä oli jokin vika, koska tasaisen suihkeen sijaan suihke tuli "renkaana" eli keskiosa suihkeesta jäi tyhjäksi. Siksi tuote kului nopeasti kun sitä piti laittaa aika paljon, jotta koko kasvot sai suihkutettua. Halvan hinnan vuoksi ehkä joskus tulee ostettua lisää.

Vichy Mineral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster
Ristiriitainen tuote. Toisaalta tykkäsin näytteestä, se toi kosteutta iholle ja yllättäen ei tuoksunut miltään (Vichyn kanssa on ollut aiemmin muutamakin järkyttävä tuoksukokemus). Imeytyi ihan salamana. Tekikö se mitään, mitä normaali seerumi-kasvovoiderutiinini ei tekisi? Ei. Joten vaikka tykkäsinkin tuotteesta ja täysikokoinen pullo on mielestäni kaunis, en näe sitä tarpeellisena ja hintakin on kohtalaisen korkea. Toki näyte on tosi pieni ja tuloksia varmasti tulisi selkeämmin jatkuvassa käytössä, mutta tuskin tulee ostettua.


Oriflame Perfect Body Stretch Repair
Venymäarpiin tarkoitettu voide on tosi vanha ja olen hyvin laiska käyttämään mitään tuotteita säännöllisesti. Varsinkin kun tämän tuoksu ei ollut paras mahdollinen ja iho jäi pitkäksi aikaa tosi tahmaiseksi. Käytin silloin kun jaksoin ja muistin, mutta näissä aina avainsana on se päivittäinen käyttö. En siis tiedä toimiiko vai ei, lopettu tuote jo ja moni jäi kaipaamaan, joten varmaan osalle ainakin toimi.

Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel Kiwi
Ihanan makean kiivihedelmän tuoksuinen suihkugeeli. Sitä olisi tehnyt mieli vaikka maistaa. Kuorivia rakeita toki ei nimeksikään, kuten ei näissä melkein koskaan ole, mutta herkullisen tuoksun takia ilo käyttää. Ei enää saatavilla, melkein olisi pitänyt ostaa varastoon useampi.

Oriflame Feminelle Refreshing Intimate Wash
Ruusuvettä sisältävä versio intiimipesusta. Ihan ok, ei ehkä lukeudu suosikkeihini. Tuoksui hennosti ruusulta, enkä koe ruusun tuoksua raikastavana yhtään missään tuotteessa. Aloe Vera pitää suosikin paikkansa.

Oriflame Feet Up Summer Fresh Foot Cream - Wild Strawberry & Rhubarb
Viime kesän kausituoksu jalkavoiteista. Perinteinen mansikka-raparperi ja sehän toimii aina. En vain tykännyt tälle sarjalle ominaisesta mentolin tuoksusta, voide sisältää sitä ja sen tuoksu peitti aika tehokkaasti alleen muun tuoksun. Se on harmi, koska ne pilkahdukset mansikasta ja raparperista, mitä sieltä alta sai poimittua nenällään, olivat ihania.


Jokos siellä odotellaan innokkaasti joulukalentereita vai jätitkö tänä vuonna väliin?

6 kommenttia:

  1. Olen joskus käyttänyt tuota W7 Fixer Sprayta, mutta en millään muista enää mitä tykkäsin siitä;) Täytyypä testata uudestaan, jos jostain saan käsiini. Kuulostaa pätevältä tuotteelta.
    En ole itse hankkinut yhtään kosmetiikkakalenteria, koska minusta ne ovat aivan liian kalliita, ja sisältävät yleensä minikokoisia tuotteita, joita en tule kuitenkaan käyttäneeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, joskus ostin pari kalenteria ja suurin osa tuotteista lähti eteenpäin. Kalenterin hinnalla kuitenkin saa aika paljon sellaisia tuotteita kaupasta, mistä oikeasti tykkää/mitä tarvitsee. :)

      Poista
  2. Mä muistelen että minunkin essencen suihke tuli ulos jotenkin huonosti, liekkö sitten ihan pullon ominaisuus? Vai oliko aiempi pullosi normaali..ihan hyvä suihke mutta kului kyllä parissa viikossa loppuun ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se sitten on ominaisuus pullolle tai jokin laajempi valmistusvika. Vaikka tarkoituksella tehtynä vaikuttaisi vähän oudolta, koska minä ainakin tarvitsen sitä suihketta juuri T-alueelle kun tuo taas ruikki kaikki pitkin kasvojen reunoja :D

      Poista
    2. Ja lisäyksenä vielä, että toista tuollaista pulloa mulla ei ole, mutta sitä essencen toista kiinnityssuihketta on ja siinä on aivan normaali suihke.

      Poista
  3. Vichyissa tosiaan on usein aika voimakaskin tuoksu, toiset tuotteet ovat sitten tuollaisia melkein hajuttomia, tosi jännä. Itsekin pidän joitain Vichyn voiteita jopa liian hajustettuina.

    VastaaPoista