15. toukokuuta 2012

Bling Bling

Blogeissa on ollut viime aikoina paljon glitterkynsiä ja minunkin alkoi tekemään mieli sellaisia pitkästä aikaa. Viikonloppuna onneksi on hieman enemmän aikaa kynsille, joten ehdin tekemään vähän koristeluitakin. Voi kunpa olisi enemmän aikaa kynsille niin saisi useammin koristeltua. Nytkin minulla on kolme Konadin laattaa jota en ole vielä edes ehtinyt kokeilemaan.

Tai kaksi enää, koska tähän lakkaukseen päätin korkata m77 laatan ja siitä tuollaisen helminauhakuvion.

Lakat kävin viemässä äidin varastoista lainaan. Valitsin Flormarin U07 ja U22 lakat. Molemmat ovat pelkkää glitteriä ja tulen katumaan näiden käyttöä sitten kun jokin päivä ne kiireessä yritän poistaa. Molempia lakkoja tarvitsi 3 kerrosta ja siltikään se ei täysin peittänyt, mutta en alkanut lisäämään neljättä kun tämä muutenkin kuivuu hitaasti. Koska aikaa oli, päätin tehdä liukuvärjäyksen. En ollut kovin tarkka värien rajojen suhteen, koska tulisihan niiden päälle kuviot.

Nämä lakat ovat kyllä ihanan kiiltäviä

Tässä kuvassa kiiltoa vähemmän, mutta liukuvärjäys näkyy paremmin


Kuviot tein Maybellinen Mini Colorama 51 French Whitella, joka on jo niin jäykistynyt lakka ettei siitä ole enää muuhun kuin leimaamiseen. Leimaamiseenkin se on hieman huono kun kuivuu nopeasti ja ei noista leimauksista nyt kovin kauniita tullut. Kuvio ei meinannut tarttua kynteen ja siksi suurimmasta osasta puuttuu osa kuviosta ja pikkurillin timantti levisi. Alus- ja päällyslakka olivat niin monesti useamminkin käytetyt Kiss Color Magnet ja YR Ultra Shine Polish.
Lakka alkoi rullaamaan pois kynsien kärjistä jo leimausten tekemisen jälkeen vaikka kynsiin ei edes koskenut. Lakka vain tavallaan nousi itsestään ylös. Efekti näkyy pikkurillissä alimmaisessa kuvassa hyvin. Toista kättä en alkanut edes leimaamaan, olen sitten hetken aikaa toispuolisissa kynsissä. Mietin myös yhtä tai kahta strassia johonkin kynteen, mutta niitäkään en jaksanut alkaa laittamaan kun meni niin pieleen kaikki. Ei nyt mennyt oikein putkeen tämä lakkaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti