1. toukokuuta 2012

Sensai näyte

Sain tämän Sensai näytteen puolisen vuotta sitten ehkä. En muista tarkasti. Olen kauhean huono käyttämään tällaisia näytteitä kun tuotetta riittää vain yhteen kertaan. Ihonhoitotuotteissa useimmiten ei mitään tuloksia näe vain yhden kerran käytöllä.


Mutta päätin silti nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja käyttää tämän pois.

Kaikki tietävät lehtien välissä tulevat näytteet, jotka ovat pienessä pussissa. Sensai on kallis merkki minun mielestäni ja pakkaus on myös kalliimman näköinen, tämä kyllä pesee nuo lehtinäytteet kertaheitolla. Vaikka nämäkin ovat pussissa, on tyylikäs pakkaus kiva lisä. Ja jotta väärinkäsityksiä ei synny, niin tämä Sensain näyte ei tullut lehden välissä vaan valmistajan suoraan minulle lähettämänä.

Sensain tuotteet eivät ole minulle kauhean tuttuja. Näen niitä toki blogeissa usein, mutta itselleni en ole niitä ostanut kertaakaan hinnan takia. Poikaystävänikin kerran Sokos Emotionissa kysyi, että onko tuo muka tuon hinta vai joku tuotenumero. En muista enää mitä tuotetta se pullo oli, mutta hinta oli 155 euroa.Näytepaketissa on Sensain Silky Purifying setti, joka sisältää puhdistusöljyn sekä saippuan, joista yhdessä tulee Double Cleansing routine. Setti on saanut inspiraationsa, jos ihan oikein ymmärsin, Japanilaiseen teeseremoniaan kuuluvasta Sahosta.

Sensai Silky Purifying Cleansing Oilin avulla puhdistetaan meikki iltaisin. Öljyn sanotaan levittyvän nestemäisen sametin tapaan ja poistavan vaivattomasti meikin ja muut epäpuhtaudet. Tätä esitettä lukiessa kyllä alkaa vähän naurattamaan kaikki nuo ylistyssanat, vähemmälläkin kyllä pääsisi. Streamline, gentle, luxuriously, effortlessly, extra rich.... joo, takaisin asiaan.

Öljyä seuraa Sensai Silky Purifying Milky Soap, jonka luvataan kosteuttavan samalla kun se kuorii ja puhdistaa hienon ja paksun vaahdon avulla. Saippua on kuivalle tai erittäin kuivalle iholle eli minulle niin väärä tuote kuin vain voi olla. Saippuaa käytetään aamuisin tai sitten iltaisin 1 askeleen eli öljyn jälkeen.

Yhden käyttökerran jälkeen en voi mistään pitempiaikaisista vaikutuksista puhua, mutta mitä tuntumaa nyt noihin sain niin molemmat olivat helppoja käyttää, puhdistivat hyvin ja ihoa ei kiristänyt puhdistuksen jälkeen arvatenkin sen takia, että nuo ovat kuivemmalle iholle tarkoitettuja.

Öljy oli sopivan paksua, eikä karkaillut sormien välistä, mutta se oli kyllä sen verran lirua kuitenkin, että sitä valui lattialle kun yritin saada kämmenelle kaadetun öljyn naamalle asti. Ehkä pumppupullon kanssa tuo sujuisi helpommin. Tuoksu oli tässä ja saippuassa miellyttävän mieto, ei paha, mutta ei nyt kuitenkaan suosikki. Sellainen perus neutraali jonka kanssa pystyy elämään. Öljyä poistaessa meikki kuin liukui pois. Tästä tykkäsin kovasti ja ihoakaan ei kiristänyt.

Saippuasta en oikein tykännyt . Kuvauksessa kerrottiin hienosta paksusta vaahdosta ja odotin jotain tavalliselta saippualta tuntuvaa tiheää, pehmeää vaahtoa. Vaahto kyllä oli hienojakoista, vailla suuria kuplia. Melkein en kutsuisi sitä vaahdoksi ollenkaan. Se vain oli sellainen valkoinen kerros. Ja se ei ollut alkuunkaan pehmeää ja ilmavaa vaahtoa kuten odotin, vaan hyvin vaikeasti levitettävää geelimäistä vaahtoa. Jos joku on joskus käyttänyt Gilleten Satin Care Shave Geliä, joka myös vaahtoaa iholla, on tunne tässä Sensaissa samanlainen, mutta vielä geelimäisempi ja jähmeämpi. Vaahto myös kuivui tosi nopeasti nihkeäksi. Aloitin puhdistamisen poskesta, etenin leukaan, nenään ja otsaan ja sitten toiseen poskeen. Kun pääsin toiseen poskeen asti, oli ekana vaahdotettu poski jo kuivunut ja siinä olevaa ainetta ei saanut enää liikuteltua mitenkään päin. Puhdistuksen jälkeen ihoa kiristi hieman vaikka saippua on kuivalle iholle. Mutta niin ovat kyllä kiristäneet kaikki muutkin putsarini tähän asti, joten se ei ole ihme. Iholle tuntui myös jäävän raskas geelimäinen kerros joka varmaan kosteuttaa hyvin kuivaa ihoa, mutta ei minun rasvaista ihoani.

Jos nämä olisivat tarkoitettuja rasvaiselle iholle ja jos maksaisivat vähemmän, voisin ehkä harkita ostavanikin, ainakin tuota öljyä kun se oli niin kiva ja puhdisti hyvin. Mutta siihen saakka saan meikin pois ja ihon puhdistettua vähän halvemmallakin.


Jos tuotteet haluaisi ostaa täysikokoisina, on hinta minun kukkarolleni aika suolainen. Yleensähän en paljon yli 20 euron tuotteita osta, poikkeuksena kuitenkin ihanat Oriflamen punoitusta vähentävät yö- ja päivävoiteet jotka maksavat sen 52 euroa purkilta ja vielä toimivatkin. Sensain öljy maksaa 50,90€/150ml ja saippua 50,90€/125ml Sokoksen verkkokaupassa, laivan hinnastoissa näyttivät olevan kymmenisen euroa halvemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti