26. toukokuuta 2012

Ensimmäinen Essie kokeilu +hankintoja

Tilasin vasta muutama päivä sitten ensimmäisen Essien lakkani ja lakaksi valikoitui upea Shine Of The Times. Halusin kokeilla sitä ensimmäisenä ja antaa lakan loistaa omillaan ja tuttuun tyyliin. Leimauksia en siis kuvitellutkaan ja pohjalle valitsin mustan. Tylsä vaihtoehto tavallaan kun kaikki muutkin laittaa tätä mustan päälle, mutta se näyttää niin mahtavalta, että halusin sen ensimmäisenä. Kokeilee sitten muihin väreihin joskus myöhemmin. Sitä paitsi siitä on varmaan lähemmäs vuosi kun viimeksi lakkasin mustalla kynnet. Kiitos siitä huonolaatuisille mustille lakoille. Nyt kun Rimmelin Black Out on juuri ostettu, se toimii kynsillä hyvin. Saa nähdä miten pian alkaa jäykistymään. Meneekö pari kuukautta kuten Lumenen Quick & Chickillä vai pari vuotta kuten Isadoran mustalla.

Shine Of The Times on Essien Luxeffects kokoelmassa ilmestnyt flakie lakka ja flakie lakkojakaan minulla ei ole aikaisemmin ollut. Rakastuin tähän kyllä ihan heti.

Rimmeliä on 2 kerrosta ihme kyllä. Muut Rimmelini vaativat 4 kerrosta vähintään. Kuivuikin tosi nopeasti. Alla taas Kiss Color Magnet. En tiedä onko Rimmel vai Essie näistä kestävämpi, mutta joka tapauksessa 2 päivän jälkeen kynnet eivät ole kuluneet ollenkaan tai lakka lohkeillut vaikka töissä kynnet yleensä menevät jo parissa tunnissa pilalle.

Sinäänsä harmi kun jokin lakka kestää, koska haluaisin kokeilla muitakin uusia lakkojani, mutta en raaski poistaa täydellisenä säilynyttä lakkausta.

Pelkkä Black OutEilen oli myös shoppailupäivä taas, mutta tällä kertaa ostin vain sellaista mitä oikeasti tarvitsin.

Girlz Only -kuivashampoot joita olen jo kauan halunnut kokeilla. En osannut päättää mitä kokeilen, joten otin kaikki. Hintaa oli vain hieman yli 2 euroa. Sininen Dawn 'til Dusk, violetti Hazy Days ja pinkki Party Nights. Enää hyllyyn jäi vain pari kuivashampoota jota en ole kokeillut.

Twinkle Toes -jalkavoidetta 2 tuubia. Minulla  on näitä jo yksi ja se on jo lähes loppu. Ilokseni huomasin näiden edelleen olevan myynnissä eurolla, joten ostin 2 tuubia varastoon kun edellinen loppuu.

Paras löytö kuitenkin olivat nämä. Liikkeessä oli pöytä jossa kaikki maksoivat euron. Siinä oli pääasiassa hiustuotteita värjätyille hiuksille eli ei minulle sopivia ja miesten dödöjä ja tuoksuja, mutta onneksi sentään myös nämä Wet 'n Wild Mini French Manicure Set Roset. Manikyyrejä en nykyään tee käytännössä ollenkaan, koska kynteni ovat lohkeilleet työn takia todella lyhyiksi. Kuitenkin ainoa aluslakkani Kissin Color Magnet on viimeisillään ja sivellin on niin lyhyt, että lakkaa saa todella "kaivaa" pullosta ulos kun sivellin ei ylety pohjaan. Joten hamstrasin siksi kaksi näitä paketteja kun olivat halpoja ja toinen lakoista on Base Coat. Vaaleanpunainen sävy on French Rose. Sille nyt ei ihan vielä ole käyttöä, mutta ehkä sitten syksyllä kun opiskelu alkaa ja kynnet pääsee taas kasvamaan.

Lisäksi sain myös Herbinan Marja Spa päivävoidenäytteen, jota kokeilen innolla kun Marja Spat tuoksuvat ja näyttävät niin kivoilta, mutta koska minulla on sarjaan kuuluvia tuotteita vastaavia tuotteita liikaa, en ole halunnut ostaa itselleni yhtään lisää tuotteita ennen kuin vanhat on käytetty pois. Päivävoiteitakin minulle on kertynyt varmaan 5 ja niitä kuluu kuitenkin niin pieni määrä kerralla, että yksi purkki ei kovin nopeasti kulu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti