19. toukokuuta 2012

Kynsilakkakoruja kurkistus

Olen nyt tässä kuukausien aikana väkerrellyt kiviä, joista tein kynsilakkasormuksia. Osaa niistä en itse varmaankaan käytä, joten ajattelin kysyä jos teissä lukijoissa ja sivulla kävijöissä olisi halukkaita ostamaan näitä.

Kivissä ei ole sormuspohjia toistaiseksi, koska ne loppuivat ja niitä on vasta tulossa postissa lisää. Mutta kiviä voi jo varata itselleen. Hinnat katson sitten kun sormuspohjat tulee. Laittelen kivet yksitellen tietoineen blogiin hieman myöhemmin kun saan kaikista kuvat, mutta tässä jo yhteiskuvia kivistä.

Ylärivi vas ->: 
Essence Sparkling Champagne
Lumene Saturday + Miners One Of The Lads
Wild & Mild Ghost + Flormar U07

Keskirivi
Trind CC133
L'Oreal Holographic Shine 801
Aden

Alarivi
Layla Magneffect Golden Bronze
Golden Rose Holographic 119
Oriflame Cherry +Maybelline Mini Colorama Tutti Frutti

Näistä kaikki tehty Nail Starin glitterlakoilla


Postipoika tuo myös sormuspohjien lisäksi kapussikiviä eri kokoisina ja muotoisina sekä muutaman riipuspohjankin, joten niistäkin tulee joitakin varmaan myyntiin kunhan korut valmistuvat.


Tein myös ekan tilaukseni Cesarsille ja odotan innolla saapuvia lakkoja. Niitä tuli tilattua enemmän kuin oli tarkoitus, mutta kun oli liikaa ihania. Pääsyy miksi tilasin oli kauan kuolaamani Color Clubin Sugar Plum Fairy, Essien Shine Of Times ja Navigate Her. Shine Of Times päätyy täysin varmasti myös sormuksiin, samoin tilaamani CC Worth The Risque. Kaikenlaista muutakin tilasin ja niistä lisää myöhemmin. Paljon jäi kyllä tilaamattakin ettei budjetti mene ihan överiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti