10. toukokuuta 2012

Säihkettä kesäksi

Talvella valitsen huulilleni useimmiten pelkän huulivoiteen, joskus myös punan. Kesällä kuitenkin alkaa tekemään mieli käyttää huulikiiltoja ja niitä minulle on kertynyt melkein liikaakin. Onneksi sain sentään yhden niistä loppumaan jokin aika sitten.

Suurin määrä minulle on tullut Maybellinen Watershine kiiltoja. Naapurikunnassa on liike, jossa niitä on aina poistomyynnissä -70% ja haalin sieltä kaikkia kivoja sävyjä. Viimeksikin mukaan tarttui kaksi ja sinne jäi vielä muutama ruskea sävy, mutta ruskeita sävyjä en oikein tunne omikseni joten ne jäivät sinne. Watershineissa on ihan kiva applikaattori, sillä saa tarkkaa jälkeä ja toisaalta myös sillä saa helposti peitettyä laajoja pintoja kerralla. Kiillot eivät ikinä oikeastaan näytä huulillani minkään värisiltä ellei kiilto ole todella tummaa tai selkeästi punaista, joten nämä kaikki näyttävät huulillani melko samalta. Jotkin vain hohtavat enemmän. Pysyvyys on kohtalainen, kiilto pysyy hyvänä parisen tuntia jos ei syö tai juo. Hieman tahmeita, mutta ei liian. Tykkään myös näiden tuoksusta. Normaalihinta näille ilmeisesti on 7.60e/kpl, mutta omani ovat kaikki maksaneet 2,28e.


Kuvassa vasemmalta alkaen:
504/110 Baby Pink: Söpö hennon vaaleanpunainen oikein tyttömäinen väri. Nimi vain on vähän tylsä, olisivat keksineet jotain omaperäisempää. Ei ole helmiäinen eikä sisällä glitteriä(miksiköhän sitä voisi kutsua, ei matta ainakaan kun kiillosta on kyse. Creme??).
506/415 Peachy Pink: Pitkäaikainen lempparini, tätä olen käyttänyt eniten. Kaunis persikkainen helmiäissävy ilman glitteriä.
502/208 Cutie Pie: Tyttömäisen vaaleanpunainen paljon glitteriä sisältävä helmiäiskiilto.
640 Natural Sunset: Baby Pinkin tavoin creme kiilto. Kauniin lämmin ruskea.
245 Cotton Candy: En ymmärrä näitä Watershinien numerointeja ja en myöskään ymmärrä tämän nimeä. Mistä lähtien hattara on ollut ruskeaa. Kuitenkin lämmin ruskea helmiäiskiilto glitterillä.
509/730 Cafe Latte: Cotton Candyä astetta tummempi ja kylmempi ruskea helmiäinen glitterillä.

Sitten on nämä satunnaiset kiillot, tosin YR kiiltoja on useampikin kertynyt.


Vasemmalta
Yves Rocher Lumilelle Gloss Brilliantissime Ultra Shiny Lip Gloss 50 Transparence (kamala nimiletka): Väritön hyvin kiiltävä kiilto. Tämä kulkee mukana laukussa olevassa meikkipussissa johon se tuli loppuneen YR:n Curacaon tilalle. Vähän turhan tahmainen ja vaikea levittää.
L'Oreal Glam Shine Blush 156 Sunlight Blush: Ihanan marjaisalta tuoksuva tumma, myöskin marjaisan punainen paljon glitteriä sisältävä kiilto. Tämä jopa tuo huulilleni hieman väriä. Ei liian tahmea ja helppo levittää.
Yves Rocher Fruit Gloss Vanilja ja Mansikka: Ihanilta tuoksuvat värittömät huulikiillot. Eivät ole tahmaisia ja siten myös pysyvyys on heikko. Huulista tulee kauhean liukkaat.
Lumene Huulikiilto Mansikka: Klassinen huulikiilto ja muistan käyttäneeni tällaista jo pienenä. Tämä tietenkin on jo uusi pullo. Hyvin paljon noiden kahden YR Fruit Glossin kaltainen.
Naturistics Lip Gloss Cherry: Ehdoton lempparini. Myös YR:n hedelmäkiiltojen kaltainen, mutta ei ihan niin liukas. Ja tuoksu on kirsikkaa rakastavalle jumalainen. Tätä voi kutsua täysin aidoksi kirsikan tuoksuksi.


Sitten on kaksi YR kiiltoa taas. Molemmat samankaltaisia, tahmeita ja hyvin pysyviä. Huulet näillä kyllä melkein liimaantuu yhteen. Vasemmalla on ihanan tuoksuinen Luminelle Deligloss sävy 84 Orange acidulé. Tuoksu on kuin persikan ja vesimelonin sekoitus. Punertavan oranssi glitteriä sisältävä kiilto. Oikealla YR:n kesäkokoelmasta Luminelle Baume & Charm Fuchsia Tonic. Tämä on vähän kuin duochrome lakat, itse kiilto on melko punertava, mutta siinä on pinkki hohto ja glitteriä. Pitäisi oikeasti opetella näitä virallisia nimiä niin ei olisi niin kauhea selitys. Tämä tuoksuu myös ihanan karkkimaiselta ja mukana tuli myös pieni koriste, jonka voi vaikka laittaa laukun vetoketjuun. Molemmat kestävät hyvin huulilla ja kosteuttavat mukavasti. Käytänkin näitä välillä huulirasvan asemasta.


Toiseksi viimeisenä on kallein kiiltoni. Jane Iredalen Pure Gloss sävy Hazelnut. Yo meikkini tehtiin kauneushoitolassa ja halusin huuliini melko huomaamattoman meikin, koska silmät olivat voimakkaammin meikatut. Sitä varten kosmetologi valitsi tämän ja ostin sen sitten itselleni, jotta voin lisäillä sitä päivän mittaan. Lahjaksi sain myös Spice sävyisen aivan loistavan huultenrajauskynän joka sopii tämän kanssa ja muutenkin on aika tarkalleen omien huulieni sävyinen. Kiilto sisältää minttua ja inkivääriä ja se kihelmöi hieman huulilla ja viilentää myös. Sävykin on ihan kiva ja pysyy pitkään jos ei syö tai juo. Glitteriä on paljon ja kiillolla on myös huulia pullistava vaikutus. Tätä en käytä kovin usein, koska hinta oli niin suolainen. Kiilto maksoi hieman yli 32 euroa mitä en normaalioloissa ikinä maksaisi huulikiillosta. Etenkään kun ei tämä nyt noista alle 10 euron kiilloista eroa paljon mitenkään.


Sitten on vielä nämä 12 kaveria. Ne ostin netistä innoissani, koska koko paketilla oli hintaa vain noin 8 euroa. Mutta arvatenkin laatu oli myös sen mukainen. Nämä eivät pysy huulilla kovin pitkään, tuoksuvat kyllä kivalta. Ja vaikka väreissä on ihania sävyjä niin ne näyttävät huulillani täysin värittömiltä. Jos oikein sain selvää tekstistä niin nämä ovat Airui merkkisiä. Purkeissa ei lue mitään nimiä, mutta netistä löysin nimet ainakin osalle (no kahdelle vain) ja lisäksi paljon muita sävyjä joita ei minulla ole.


Lisäksi minulla on aikaisemmin esitellyt Oriflamen kiillot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti