8. huhtikuuta 2012

Kesäisiä makuja

Olenkin joskus aikaisemmin maininnut kuinka pidän hyvin paljon vaniljan tuoksuisista tuotteista. Sitäkin enemmän rakastan kuitenkin kirsikan makua ja tuoksua. Minulla on lukemattomia kirsikkatuotteita. Huulirasva, tuoksuja, kasvonaamioita, huulipunia, suihkugeelejä, koruja, avaimenperiä, hiuspinnejä ja useita paitoja ja mekkojanikin koristavat kirsikan kuvat. Huoneessanikin hyllyä koristaa pari kuukautta siinä ollut kirsikan tuoksuinen tuoksudiffuusori. Kaapissa on toinen avaamaton odottamassa edellisen loppumista ja lisäksi toisenlainen kirsikkadiffuusori sellaisilla isoilla hyytelöpalloilla. Ostopäätökseen melkein minulle riittääkin, että tuote maistuu tai tuoksuu kirsikalta.

Samoin on päässyt käymään huulikiiltojeni kohdalla. En omista vain yhtä kirsikkahuulikiiltoa enkä kahtakaan vaan kolme. Niistä esittelyyn pääsee tässä kaksi ja samalla muita saman sarjan tuotteita.


Oriflamelta minulla on kaiken kaikkiaan 4 makuhuulikiiltoa. Alimmainen Cherry Sorbet on vanhempaa mallistoa ja kolme muuta Gloss Boosteria ovat uudempia.

Kaikki ovat perusominaisuuksiltaan melko samanlaisia. Levittyvät hyvin ja ovat tahmaisia, mutta eivät niin tahmaisia että huulet liimautuisivat yhteen. Kaikki kestävät huulilla pitkään ja ovat miellyttävän ja kostean tuntuisia. Jos huulikiillon kanssa syö osa kiillosta tietenkin menee ruuan mukana. Punaiset huulikiillot tuovat myös vähän väriä huuliin, kirkas tuo arvatenkin vain kiiltoa.Very Me Cherry Sorbet ei tuoksu kirsikalle kovin voimakkaasti. Se on enemmänkin karkkimainen tuoksu, jossa tarkasti tuoksutellessa erottaa kirsikan tuoksun. Huulille siitä ei jää kovin paljon väriä, hento vaaleanpunertava sävy vain.

Alimpana oleva Cherry Gloss Booster on jo aidommalle kirsikalle tuoksuva. Siitä on poistettu karkkimaisuus ja pidän tuoksusta hyvin paljon. Kirsikkatuoksujen kanssa olen yleensä hyvin tarkka mistä pidän ja mistä en. Moni "kirsikalle" tuoksuva tuote kun on kaukana oikeasta kirsikan tuoksusta ja kirsikankukkien tuoksusta en välitä. Tässä huulikiillossa on ainesta uudeksi lempikiillokseni, koska tumma kiilto tuo upean marjaisan sävyn huulille olematta kuitenkaan huulipunamainen. Täydellinen kevyeen päivämeikkiin.

Kirkas Pear Gloss Booster tuoksuu raikkaalle päärynälle. Minun makuuni tuoksu on aavistuksen liian makea, mutta ihan hyvä kuitenkin. Se ei tuo väriä huulille vaan antaa kauniin "vesimäisen" kiillon. Aina tulee mieleen Maybellinen Watershine kiillot.

Viimeisenä eli ylimpänä on Watermelon Gloss Boosteri. Olen aina tykännyt vesimelonin tuoksusta, mutta tässä se on kyllä vähän liian makea. Siltikin hyväntuoksuinen ja raikas. Tumman pinkki kiilto tuo aavistuksen sävyä huulille olematta kuitenkaan tuksumaisen mauton.

Kaiken kaikkiaan pidän todella paljon Gloss Boostereista. Nämä kuitenkin saavat riittää minulle tällä kertaa etten hamstraa hirveää kasaa huulikiiltoja. Gloss Boosterit maksavat normaalisti 10,90€ tarjouksesta sellainen irtoaa aina välillä noin 6 eurolla. Makuvaihtoehtoja on noiden lisäksi oranssia sävyä huulille tuovat Litsi ja Persikka sekä fuksian väriä huulille tuova Rypäle.

Ainoana erilaisena joukossa olevaa Cherry Sorbettia ei ainakaan toistaiseksi enää myydä, joten tälle en osaa sanoa hintoja tai mitä muita makuvaihtoehtoja sille on muuten kuin, että sarjaan kuuluu kolme eri sorbettivaihtoehtoa ja näihin yhteensopivat kynsilakat sorbettisävyissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti