11. huhtikuuta 2012

Kesä mielessä

Viime viikkoina blogeissa on näkynyt hurjan paljon oransseja tai persikan sävyisiä kynsiä ja niiden vaikutuksesta minunkin alkoi tehdä mieli kokeilla. Oranssia olen vältellyt aika tehokkaasti kynsilakoissa, mutta on minulla sentään yksi oranssi lakka +koristelua varten oransseja lakkoja, mutta niillä ei voi lakata koko kynttä.

Koristeluiksi valitsin kaikkea kesäistä ja tyttömäistä piristämään ankeita päiviä kun taivaalta sataa epämääräistä sadetta, maa on kurainen, tuulee ja on kylmä ja lumikaan ei sula pois. Kaikki ovat konadin laatoista, halusin kovasti yhden kukkakuvion kiina-aiheisesta Essencen laatasta, mutta jo toistamiseen joudun pettymään laattaan. En ole ikinä saanut sillä laatalla yhtäkään kuvaa kynsille asti. Onko teistä kukaan muu käyttänyt Essencen laattoja, onko minulla vain huono yksilö vai ovatko kaikki noin surkeita. Voi vain todeta, että kyllä Konad on Konad aina. Pettymys sinäänsä, koska itse laatta on todella ihana ja siinä on minun rakastamia kirsikoitakin.

Mutta itse kynsiin. Lakka on Lumenen sävyä 87 Scent Of Rain - Sateen tuoksu. En kyllä oikein ymmärrä tuota nimeä. Miten se liittyy oranssiin. Lakka on varmaan jo yli 10 vuotta vanha, mutta silti todella hyvässä kunnossa. Peittää kohtalaisesti 2 kerroksella. Kynnet saattavat hieman kuultaa läpi. Kolme kerrosta peittää kokonaan. Kuviot Konadin valkoisella. Aikaa ei ollut paljon, joten kynnet on vähän niin ja näin lakattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti