10. huhtikuuta 2012

Arville kyytiä...

...Tai sitten ei. Kuten varmaan useimmilla meistä, minulla on raskausarpia jotka tulivat teini-iässä kun kasvoin nopeasti. Niitä on pääasiassa lantion alueella. Ne eivät häiritse minua suunnattomasti, mutta tokihan jokainen toivoisi ettei niitä olisi.

Siksi innostuin kun poistomyynnistä löysin L'Orealin Stretchmark Correctorin. Hintaa sillä oli noin 7 euroa. Sitä en tiedä kuinka paljon tämä on alun perin maksanut, mutta ulkomailla tätä on myyty ainakin 25 dollarilla. Voidetta levitetään pakkauksen kuvallisten ohjeiden mukaisesti iholle päivittäin 3 kuukauden ajan. En alussakaan uskonut voiteen toimivan, mutta koska se oli halpaa, päätin kokeilla. Ei siinä mitään menettäisi.


Tein tällä sen yhden 3kk kuurin ja sillä ei ollut mitään vaikutusta kuten arvelinkin. Muutenkin voiteen käyttö oli minulle työlästä. Tein kuurin talvella ja talvisin käytännössä palelen päivittäin tällaisena vilukissana. Huoneeni on lisäksi viileä joten palelin sitäkin enemmän. Siksi kylmän voiteen levittäminen iholle ei tuntunut kivalta päivittäin ja viileys jatkui siihen asti kunnes voide oli imeytynyt. Voiteen hajusta en tykkää alkuunkaan kun se on sellainen pistävä tuoksu jolla saan varmasti päänsäryn aikaan.

Onneksi suurin osa arvistani on vaalentunut itsestään vuosien varrella, mutta muutama sitkeä sinnittelee vielä mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti