21. huhtikuuta 2012

Luomivärejä 9

Edellisessä osassa olleen isohkon Amélie paletin hieman isompi ja ulkonäöltään tyylikkäämpi versio on Body Collectionin paletti. Siinä on 64 luomiväriä, 4 poskipunaa, 2 puuteria, 8 huulikiiltoa ja 2 isoa valkoista helmiäisnappia. Paletin pakkaus on hukassa, mutta olettaisin niiden olevan luomivärejä kulmaluulle.


Tämänkin kanssa on sama juttu kuin Amélien kanssa eli ostin sen pääasiassa pakkauksen perusteella vaikka nappien värit näkeekin vähän paremmin päälle päin. Samoin on myös käytön kanssa, käytän vain luomivärejä ja muut jäävät käyttämättä. Hinta tällä oli hieman suurempi, mutta ei sekään todellakaan mikään kallis. Vain 12 euroa.

Paletin luomivärien sävyt ovat kaikki helmiäisiä, osa enemmän ja osa vähemmän. Laatu on myös vaihtelevaa. Suurin osa on hyvin jauhoisia ja niiden kanssa ei ole ongelmaa, mutta etenkin vaaleimmat sävyt sitten ovat niin kovia ettei niistä irtoa väriä millään. Améliessa sävyt olivat harmahtavia ja tummia, tässä tummia sävyjä on melko vähän ja loput sitten ovatkin vaaleita ja pastellisävyjä.


Niiden alta löytyvät taas paletin muut tuotteet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti