2. huhtikuuta 2012

Se on kotilo eikä etana

Minulla on ollut kotiloita lemmikkeinä jo lähes 10 vuotta vaihteleva määrä. Siksi melkein näin punaista kun ensimmäisen kerran kuulin kotilovoiteesta, jota kyllä joskus virheellisesti kutsutaan etanavoiteeksi. Kotilo ja etana on ihan eri asia ettäs tiedätte.

Tuotetta mainostetaan ihmeaineena ihon virheisiin, kuten arpiin, akneen ja selluliittiin. Ajattelin, että kotilot kärsivät voiteen tekemisestä eli ne tapetaan sitä varten tai muuta ikävää. Mutta sitten tutkin asiaa tarkemmin ja kotilot erittävät tarvittavaa ainetta vain elossa ollessaan, joten niitä kohdellaan kuin kuninkaita.Sen jälkeen minulla ei enää ollut syytä välttää voidetta. Suomesta saatavan voiteen hinta on aika suolainen, noin 40 euroa 100ml purkki. Onneksi löysin netistä ihmisen joka välittää samanlaista voidetta Keski-Amerikasta suoraan valmistajalta, joten hinta on puolet pienempi. Vähän yli 15 euroa purkilta. Tilasin siis kaksi purkkia.

Voide vaikuttaa näin:
Uudistaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
Häivyttää arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista
Korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita
Ehkäisee aknea ja ihotulehduksia
Häivyttää aknen jättämiä jälkiä
Edistää haavojen paranemista
Korjaa selluliittivaurioita
Häivyttää ihon venymis- ja raskausarpia
Ravitsee tehokkaasti ihosoluja ja estää solukuolemia


Nyt olen käyttänyt muutaman kuukauden ajan tuota päivittäin kasvoille yövoiteen asemasta kuten myyjä neuvoi. Tämä kävisi myös päivävoiteesta, mutta käytän sitä vain iltaisin. Ei sillä nyt mitään ihmevaikutuksia ollut, mutta on iho jo paljon sileämpi eikä näppylöitäkään tule niin usein, ei edes jos syön suklaata. Lisäksi voide tuoksuu ihanalta, on riittoisaa, sopivan kevyttä ja imeytyy nopeasti. Herneen kokoinen tippa riittää koko kasvoille. Nyt pitäisi vielä kokeilla voidetta vartalolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti