6. huhtikuuta 2012

Luomivärejä 5

Maybellinen Eye Studio nelikkoja minulle on kertynyt kolme vuosien aikana ja niistä kaikista olen kyllä tykännyt paljon. Värit sointuvat toisiinsa hyvin, niiden laatu on hyvä ja paketin ohjeista oli hyvin paljon apua kun opettelin tekemään smokey -meikkiä. Napit on numeroitu 1-4 ja takana on kuvalliset ohjeet kuinka niillä luodaan meikki. Kaikilla paleteilla saa tehtyä sekä kevyemmän päivämeikin, että illaksi voimakkaan smokey tyyppisen meikin.

Lempparini paleteista on ensimmäiseksi ostamani Smoky Glam paletti nimeltä 06 Smoky Night. Olimme poikaystäväni kanssa menossa mökille ja pysähdyimme kauppaan matkalla. Halusin mökillä tehdä jonkin erikoisemman värisen meikin ja löysimme yhdessä sitten tämän paletin joka houkutteli tavallisesta poikkeavalla sävy-yhdistelmällä. Musta ja keltainenhan ovat nyt aika tavallisia, mutta ennen en ole siihen yhdistänyt tummaa metallista harmaata.


   Paletissa numero 1 on melko metallinen helmiäiskeltainen. Se on luomella läpikuultava ja lähes huomaamaton vaikka toivoin sen olevan voimakkaampi. Sävy 2 on pigmenttinen kultaista glitteriä sisältävä musta, numero 3 on hyvin metallinen tummanharmaa tai hopea kohtalaisella pigmentillä. Ja sävy 4 on myös pigmenttinen musta, mutta tällä kertaa hopealla tai vaaleansinisellä glitterillä. En oikein ole päässyt väristä selvyyteen.
   Ohjeiden mukaan tehtynä meikistä tulee todella voimakas. Keltaista levitetään kulmaluulle, kakkosena olevaa mustaa koko luomelle, harmaata luomivakoon ja rajaukset ylös ja alas tehdään nelosena olevalla mustalla. Oma palettini on vähän kärsinyt, koska meikkipöytäni valo kaatui kerran ja vei mukanaan lattialle paljon tavaraa. Muuta ei onneksi hajonnut kuin Revlonin luomivärin kansi, joka irtosi täysin. Tästä paletista irtosi musta ja harmaa jotka ovat vierekkäin. Sain onneksi ne takaisin paikoilleen vaikka molemmat vähän murenivat kuten kuvasta näkyy. Tällä harvemmin teen ohjeiden mukaista meikkiä, mutta molempia mustia käytän rajaukseen päivittäin melkeinpä jos aamulla on kiire enkä ehdi alkaa geelillä rajaamaan.


Toinen palettini on ruskea Natural Impact 05 Glamour Browns. Paletti sisältää 4 eri ruskean sävyä ihan vaaleasta keskiruskeaan. Ohjeet ovat samanlaiset kuin edellisessä eli ykköstä kulmaluulle, kakkosta koko luomelle, kolmosta luomivakoon ja nelonen rajauksiin. Tällä ei tule smokey meikkiä vaan luonnollisempi kokonaisuus. Soveltuu päivämeikiksikin. Minun makuuni sävyt tosin ovat liian helmiäisiä ja näyttävät metallisilta. Ja sävyt ovat myös todella oranssiin vivahtavia ja minun silmiini sopii paremmin kylmemmät ruskean sävyt.


Tästä paletista en kyllä rehellisesti sanottuna tiedä miksi ostin sen edes. Se oli poistomyynnissä ja ostin sen heti festareita seuraavana päivänä. Ehkä olin vielä niin hurmoksessa keikan jälkeen etten ajatellut selkeästi. En nimittäin melkein ikinä käytä sinisiä sävyjä. No, tulipahan ostettua...
  Paletti on Smoky Glam 03 Smoky Indigo ja kaava on taas sama kuin edellisissä, ykköstä kulmaluulle, kakkosta koko luomelle, kolmosta luomivakoon ja nelonen rajauksiin. Tätä en ole käyttänyt kuin pari kertaa ja nekin vain testailumielessä. Valkoista olen kyllä käyttänyt muissa meikeissä paljon.


Palettien hinta on edullinen laatuun nähden. Useimmissa sävyissä on pigmenttiä melkein liikaakin ja ne levittyvät hyvin. Kaikki paletit ovat maksaneet eri hinnan, mutta pääosin näitä taitaa saada 10-15 euron välimaastosta. Sininen poistopaletti maksoi 7 euroa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti