1. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskynnet

Kuten eilen jo vähän mainitsin, ostin Konadin laatan m14 ja halusin heti tänään tehdä sillä vähän pääsiäisaiheisen lakkauksen. Vaikka en tiedä miten vuokaleivokset liittyvät pääsiäiseen, mutta lukee siinä sentään suklaa.


Lakkaukseen käytin aluslakaksi Kiss Color Magnetia, pohjaväri Flormar 413 lakalla. Pilkut tein Nail Starin valkoisella, Wild and Crazyn W186 Cyberilla ja tuolla vihreällä dotting toolilla. Kuviot Konadin laatalla m14 ja Nail Starin valkoisella. Vuokaleivoksiin pistin kirsikaksi päälle Delia Artin 36 punaisella lakan. Ja päälle sitten YR:n Ultra Shine Polishia. Tummat pilkut olisi kyllä pitänyt tehdä mielestäni jollain vaaleammalla ruskealla, ehkä beigelläkin. Vaikutelma olisi ollut pehmeämpi. Mutta saa nyt nuo kelvata. Eivät ne aivan huuda pääsiäistä, mutta minulla ei pääsiäisaiheisia laattoja ole, joten tein niillä mitä oli saatavilla.

Jotenkin tuosta Flormarin ruskeasta on tullut suosikkejani, olen kuukauden sisällä käyttänyt sitä varmaan kolmessa lakkauksessa. Samoin Cyberille tämä taitaa olla ties miten mones kerta kun käytän sitä koristeluun.

1 kommentti:

  1. oiii miten söpöt! :3
    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista