15. huhtikuuta 2012

Matkalle mukaan

Matkustelen paljon etenkin kesäisin lukuisille festareille ja talvellakin jonkin verran käyn keikoilla. Vuosittain vierailen myös Tallinnassa vähintään kerran laivalla. Lentokoneellakin pääsisi nykyään puolessa tunnissa sinne täältä, mutta haluan mennä laivalla. En vain laivan myymälöiden takia vaan sen yleisen matkustusfiiliksen takia, jota ei kovin paljon puolen tunnin lentokoneessa istumisella saa aikaan. Rakastan myös merta joten siinäkin syy.

Matkoille kotimaan sisälläkin tarvitsee usein mukaan hygieniatuotteita ja meikit tietysti. Jos vain mahdollista minikoossa, koska isot pullot vievät paljon tilaa ja tuovat painoa laukulle. Meikit otan mukaan täysikokoisina, koska niistä ei minulla ole minikokoja suoraan, mutta vanhoista näytepakkauksista olen säästänyt sopivan kokoisia purkkeja ja pulloja. Niihin sitten laittelen mitä tarvitsen eli lähinnä päivä- ja yövoiteet, puhdistusmaidon ja kasvoveden.

Matkoilla on tietysti huolehdittava hygieniastakin, joten nämä tuotteet olivat minulle todella hyvä löytö.


Nämä löysin aiemmin blogissa mainitulta euron torilta ja ne siis maksoivat euron. Ostin niitä ensin yhden paketin ja kun sitten testasin millaisia ne ovat, ostin seuraavalla kerralla toisenkin.

Athena Beautén paketissa on 5 puhdistuspyyhettä, kosteuttava shampoo, kosteuttava hoitoaine, kosteuttava voide ja puhdistava(eikös ne kaikki ole ;)  ) suihkugeeli. Kaikki tuoksuvat samalta. Sellaiselta neutraalilta joka ei ole liian maskuliininen naisten käytettäväksi eikä toisaalta liian naisellinen miehille. Perusraikas tuoksu.


Minulla ei ole näistä mitään huonoa sanottavaa. Ensinnäkin pakkaus on kätevä. Se ei vie paljon tilaa ja pysyy hyvin kiinni. Kaikki tuubit menevät sinne juuri sopivasti. Ei tarvitse sitten kalastella jostain laukun pohjalta irrallaan pyöriviä puteleita. Pakkaus on kokonaisuutena niin kätevä, että kun nämä joskus tyhjenevät, taidan puhdistaa ne huolella ja täyttää uudelleen vastaavalla tuotteella.

Hiustuotteista shampoo pesee hyvin ja jättää hiukset narskuviksi. Rakastan tuota narskuvaa tunnetta ja kokemusteni mukaan se myös jättää hiukseni puhtaimmaksi ja kevyiksi. Shampoot jotka eivät tee narskuvaa tunnetta usein latistavat pitkät hiukseni ihan lättänäksi ja saavat ne näyttämään likaisilta. Shampoo sisältää luonnollista kasveista peräisin olevaa proteiiniuutetta ja tuote on suunniteltu sen mukaan, että hiukset eivät ole samanlaiset joka puolelta. Shampoo pesee juuri sieltä mistä tarvitaan eikä poista hiusten tarvitsemia öljyjä muualta. Tiedä sitten miten tuo käytännössä toimii, mutta puhdasta ainakin tulee.

Hoitoaine pehmentää latvat sileiksi ja siinä on myös huomiotu tuo etteivät hiukset ole samanlaiset joka puolelta. Suihkugeeli pesee ihon myös narskuvaksi, mutta ei ala kuitenkaan kiristämään ihoa. Se sisältää purkin mukaan uniikin sekoituksen kosteuttajia ja ihoa hoitavia aineita, jotta se pesee hellävaraisesti. Pyyhkeitä en ole toistaiseksi kokeillut.

Kaikista paras on tuo kosteusvoide. Se on todella kevyttä, imeytyy salamannopeasti mikä on hyvä kiireessä ja siitäkin iho jää narskuvaksi ilman kiristämistä. Yleensä ostamani voiteet ovat olleet sellaisia jotka jättävät ihon tahmaiseksi pitkäksi aikaa ja jos rasvaa vaikkapa kädet ja sitten pesee ne jonkin ajan päästä niin voide tekee ihon liukkaaksi. Tämä ei sitä tee vaan se imeytyy täysin. Voide sisältää myös rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa B5 vitamiinia. Voide on tarkoitettu kasvoille ja kaulalle, mutta tykkään käyttää sitä ennemmin muualle vartaloon. Tätä voidetta jos olisi isoja pulloja myynnissä niin varmasti ostaisin saman tien.


Aina en kuitenkaan käytä tuota edellisen paketin shampoota ja silloin pakkaan mukaani vanhan Sunsilk näytepullon. Siitä on jo ajat sitten käytetty alkuperäinen shampoo, mutta käytän pulloa uudelleen ja uudelleen. Tyhjentymisen jälkeen puhdistan sen huolella ja täytän uudelleen shampoolla jota haluan mukaani.

Uusimpana matkalaukkuun pääsee Listerinen minikokoinen pullo. Nykyään en oikein pärjää pelkällä hampaiden pesulla, koska tuntuu että suu ei ole tarpeeksi raikas. Siksi on kiva saada mukaan matkalle suuvettäkin. Täysikokoinen pullo on niin iso ettei sitä viitsi mukana raahata. Tämäkin on hyvä puhdistaa ja täyttää uudelleen aina kun tuote loppuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti