22. huhtikuuta 2012

Puhdistusta kyynelten kera

Lumenen Waterproof Eye Makeup Remover With Arctic Linen Seed silmämeikin poistoaineen ostin muistaakseni kun se oli tarjouksessa jossain ja tarvitsin poistoaineen vedenkestävälle silmämeikille. Tuskailin kun etenkään rajaukset eivät irronneet millään, oli kyse sitten geelistä, tussista tai nestemäisestä. Toivoin siihen apua tältä tuotteelta.


Ja kyllä siitä vähän apua olikin tuohon, ei se täydellisesti puhdistanut. Paremmin kuitenkin kuin ilman. Sitten tulee se kuuluisa Mutta.

Aine kirvelee silmiä lähes poikkeuksetta joka kerta. Olen urhoollisesti yrittänyt käyttää sitä ja pullo onkin tyhjentynyt neljäsosan verran. Olen käyttänyt sitä eri tavoin toivoeni löytävän tavan jolla silmiä ei saisi kirvelemään. Ei ole löytynyt. Kokeillut laittaa sitä vain ihan pikku tipan vanulappuun, silloin tosin puhdistusteho kärsii, kokeillut eri "puhdistussuuntia" ja vaikka mitä muita keinoja, mutta aina sitä eksyy jostain silmään.

Lisäksi tämä ei tunnu putsaavan kunnolla ripsareita vaan ripsaria jää aina jonkin verran. En myöskään tykkää tuosta... miksikä sitä nyt virallisesti kutsutaankaan... kaksifaasisesta koostumuksesta. En pidä ollenkaan siitä kun ne kuluvat epätasaisesti ja puhdistaako tuote sitten niin hyvin kun tuo toinen jossain vaiheessa loppuu. Sekoituksesta huolimatta alempaa osiota kuluu enemmän.

Kuvasta näkee hyvin kuinka epätasaisesti osat ovat kuluneet

Koostumus on myös kauhean öljyinen ja silmänympärykset jäävät öljyisiksi. Silmät myös pitää pestä käytön jälkeen ja sekin on minun kaltaiselleni malttamattomalle ja usein kiireiselle ihmiselle huono ominaisuus. Jos silmät jo kerran puhdistaa meikinpoistoaineella niin ei se kiva ole enää sen jälkeen lähteä niitä puhdistettuja silmiä puhdistamaan uudelleen. Haluan ennemmin tuotteen jota voi käyttää ja sen jälkeen siirtyä muuhun huolehtimatta enää pesusta tai mistään muustakaan. Käytän tätä vanulappujen kanssa ja puhdistuksen jälkeen kädet ovat öljyiset myös.

Tuote on tarkoitettu myös huulille, mutta koen sen hankalaksi käyttää ja vahingossa joskus tuotetta menee hieman suuhunkin jos vaikka kieli osuu huuliin joissa on tätä ainetta. Ja ei muuten maistu hyvältä. Huulipunani saan pois ilman tätäkin.

Monissa blogeissa ja muutenkin käyttäjien kesken tätä on kehuttu, mutta minä en kokenut tätä kovin hyväksi. Meikkaamisen tulee olla hauskaa ja mukavaa, joten eikö luonnollisesti myös meikin poiston. Kirvelevät silmät eivät ole mukavia, joten tämän sijasta valitsen ennemmin tuotteen joka ei kirvele ja jota ei tarvitse pestä pois. Sellaisia tuotteita minulle onkin kertynyt jo muutamia tämän oston jälkeen. Tiedä sitten mitä tälle vajaalle pullolle teen, kai se on loppuun käytettävä vaikka hampaat irvessä.

Harmi sinäänsä, koska pääosin olen aina ollut tyytyväinen Lumenen tuotteisiin ja se saa plussaa vielä kotimaisuudestaan ja yleensä edullisista hinnoista. Tämä oli kuitenkin pettymys.

Hinta tällä on keskimäärin 7,90 ja tarjouksista sen saa halvemmalla. En tiedä sitten onko tätä kahta eri kokoa, tämä 200ml pullo ja sitten puolet pienempi. Pienempää en ole koskaan ainakaan nähnyt missään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti