7. huhtikuuta 2012

Aamu-unisen ystävä

Minä en ole aamu-ihminen, en sitten ollenkaan. Tykkään valvoa myöhään ja vaikka menisin aikaisinkin nukkumaan, siltikin ylös nouseminen on vaikeaa. Torkkunappia joutuu käyttämään kerran jos toisenkin joka aamu. Siitä huolimatta otin sitten vastaan työn, joka alkaa pääasiassa joka aamu klo 6.00 eli minun on herättävä klo 5.00. Siitä on seurannut minulle väsymystä aika paljon ja päiväunet tarvitsee keskimäärin joka toinen päivä. Vaikka toisaalta aikaiset aamut ovat tavallaan ihaniakin, etenkin kesällä kun on viileää, aurinkoista, rauhallista ja linnut laulaa. Silloin on kiva pyöräillä töihin kaikessa rauhassa.

Väsymys näkyy myös silmissäni helposti, silmänaluseni tummuvat ja ne turpoavat hieman. Molempiin ongelmiin löytyi apu onneksi kaapissa lojuneesta Artistryn Ravitsevasta silmänympärysvoiteesta, joka on äitini edustusajoilta.


Silmäni ovat melko herkät kosmetiikan suhteen. Meikkien kanssa ei ole ongelmia, mutta erilaiset voiteet ja puhdistustuotteet helposti ärsyttävät silmiäni. Tämä voide ei onneksi ärsytä silmiäni ja sen tuoksu on hyvin hyvin mieto, tuskin havaittava. Tuubi on pieni, mutta riittoisa. Puoliakaan ei ole vielä kulunut vaikka tuote on ollut päivittäisessä käytössä puolen vuoden ajan. Voide on hyvin öljyisen tuntuista ja helppo levittää, miinusta vähän siitä kun se jää todella kiiltäväksi pinnaksi silmien alle pitkäksi aikaa kunnes imeytyy lopulta. Se tosin ei illalla laitettaessa niin haittaa. Ja lisäksi se yön aikana vähentää tummuutta ja laskee mahdollisen turvotuksen tai estää sitä tulemasta. Tummuutta se vähentää välittömästikin ihan vähän. Hetken päästä levityksen jälkeen iho näyttää jo paljon kirkkaammalta.

Lisäksi tuote lupaa vähentää juonteita 16 viikossa, mutta minulla ei vielä suurempia juonteita ole, joten olen huono arvioimaan tätä. Hinta on kyllä minun pussilleni vähän turhan kallis. 15ml pakkaus maksaa noin 30 dollaria. Ei se nyt mahdottoman kallis ole, keskiluokkainen, mutta silti en haluaisi maksaa siitä noin paljoa. Hinnan ja vaikean saatavuuden takia en uutta ostaisi, joten kun tämä loppuu on etsittävä jokin toinen silmänympärysvoide. Vaikka tällä tahdilla tämä kestää vielä ikuisuuksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti