20. huhtikuuta 2012

Ylläripaketin sisältöä

Vähän aikaa sitten kerroin kuinka Oriflamen tiiminvetäjäni laittoi minulle yllätyspaketin erilaisia tuotteita. Niitä testailen pikkuhiljaa, näin aluksi ainakin käytän viikon kerrallaan ja myynnistä poistetut tuotteet käytän kokonaan.


Ensimmäisenä testiin pääsivät seuraavat tuotteet:

Oriflame Optimals Nutri Calm Night ja Day Cream


Päivä- ja yövoiteista minulla on hieman huonoja kokemuksia. Käytin aikaisemmin L'Orealin päivävoidetta sekaiholle ja se sai ihoni kiiltämään kauheasti niin etten voinut laittaa sitä meikin alle ollenkaan. Vähän sama on ollut yövoiteiden kanssa, nekin saavat naaman kiiltämään vielä herätessä aamulla. Siksi olin vähän epäileväinen näitä kohtaan, koska ne eivät todellakaan olleet minun ihotyypilleni sopivia. Nämä molemmathan ovat tarkoitettuja kuivalle ja herkälle iholle, ne suojaavat ja rauhoittavat couperoottista ihoa vähentäen punoitusta. Ihoni on kyllä herkkä ja punoittava, mutta ei kuitenkaan kuiva. Paitsi vähän pintakuiva välillä. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, koska kumpikaan tuote ei tehnyt kasvoistani normaalia kiiltävämpiä vaan ne imeytyivät hyvin. Voiteet olivat ihanan täyteläisiä ja kosteuttivat hyvin, ihoa ei enää kiristänyt illalla suihkun jälkeen. Tuoksu oli iholla huomaamaton, purkissa tuoksui ihanan mieto vadelmainen tuoksu ja voidekin oli tylsän valkoisen sijaan söpön vaaleanpunaista. Punoituskin väheni hieman. Tykkäsin kovasti ja voisin käyttääkin näitä, mutta purkit oli tarkoitettu minulle testiin ja sen jälkeen asiakkaille näytteiden antoa varten, joten ne jää minulta käyttämättä. Hintaa näille tulee hieman alle parikymppiä, päivävoide maksaa 18,90e ja yövoide 19,90e.

Sitä paitsi pian minulle tulee käyttöön ihan muu päivävoide ja myöhemmin yövoidekin. Kyllästyin ihoni punoitukseen ja tilasin kieltämättä kalliin, mutta toivottavasti hyvin vaikuttavan päivävoiteen joka vähentää punoitusta. Siitä raporttia sitten kun se on ollut testissä.

Oriflame Optimals Oxygen Boost Eye Cream


Toinen asiakkaille näytteiksi annettava tuote on Oxygen Boost sarjan kosteuttava ja happea antava silmänympärysvoide. Minullahan on tätä sarjaa jo kasvovesisuihke josta pidän todella paljon. Ja voin kyllä sanoa pitäväni tästäkin, enemmän kuin aikaisemmin esitellystä Artistryn voiteesta. Ominaisuudet ovat muuten samat kuin Artistryssä eli se saa silmänaluset kirkkaammiksi ja vähentää turvotusta. Tämä vain imeytyy todella paljon paremmin eikä jää öljyisen kiiltäväksi pinnaksi kuten tuo Artistry teki. Tuoksu on neutraali perusvoiteen tuoksu eli siihen ei ole lisätty mitään hajusteita. Tykkäsin todella, harmi kun tämäkin pitää antaa asiakkaiden käyttöön. Hintaa purkille tulee 17,90e.

Oriflame Reviving Hand Treatment Mask


Tämä oli ehkä lempparini tällä kertaa testaamistani tuotteista. Käteni kuivuvat töissä tosi paljon ja tuntuu ettei mikään kosteusvoide riitä. Aina kun voide on imeytynyt alkaa käsiä kiristämään ja tekisi mieli laittaa lisää voidetta. Ja sama toistuu aina vain. Avuksi riensi tämä käsinaamio, joka pelasti kädet pari kertaa. Naamio laitetaan kaksi kertaa viikossa ja annetaan vaikuttaa yön ajan. Mieleni tekisi kyllä käyttää tätä joka päivä. Naamio sisältää ravitsevaa manteliöljyä ja karitevoita. Voiteen levitys on käytännössä kuin kosteusvoiteen laittoa. Tuoksu on mieto ja hieman persikkainen tai muu vastaava. Naamio imeytyy/kuivaa aika hitaasti ja ajattelin, että mitähän tästä tulee jos tahmaisuus säilyy koko yön. Mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa kuivui. Silloin naamio tuntui vähän samalta kuin jos olisi kumihanskat kädessä. Kädet tuntuivat heti kosteutetuilta ja tunne jatkui aamuun asti kunnes naamion pesi pois. Kädet olivat aamun ajankin kivan kosteutetut, mutta kemikaalien takia käteni kuivuivat päivän mittaan. Pitempiaikaiseen kosteutukseen tästä ei siis ole ainakaan minulla. Saattaisin kuitenkin ostaa itsellenikin purkin, tämä menee asiakkaille. Hintaa purkilla on 8,90e ja voidetta tarvitsee ehkä ison herneen verran kerrallaan, joten tämä riittää pitkään.

Full Moon Body Cream


Viimeisenä asiakkaille ehkä annettavana tuotteena on huumaavan tuoksuinen Full Moon kosteusvoide, joka sisältää Yön Kuningatar -kaktuksen kosteuttavaa uutetta. Voide tuoksuu joltain tutulta hajuvedeltä, mutta en saa mieleeni mikä se oli. Rakastan kuitenkin tuoksua ja nimen takia miellän voiteen illalla käytettäväksi. Ja muutenkin tuoksu on sellainen illalla käytettävän hajuveden mukainen. Voide on kauniin pastelliviolettia ja melko kevyttä. Olisin toivonut täyteläisempää. Ei kuitenkaan ole lirua, vaan voide on jäykähköä. Mutta iholla ei tunnu kovin täyteläiseltä. Imeytyy nopeasti.

En oikein tiedä saako voidetta enää, koska se kuitenkin on sivulla vielä, sille on tilausnumero, mutta silti lukee että ei tilattavissa. Yleensä sellaiset tuotteet poistetaan sivulta. No, kokeilemalla selviää jos on tarvetta. Hintaa tällä kuitenkin on 9,90e. Mieleni kyllä tekisi tilata poikaystävälleni lähes samantuoksuista Full Moon for him suihkugeeliä.

Oriflame Pure Nature Protecting Face Cream Organic Hazelnut & Goji Berry


Tämä ihanuus on kokonaan minun, koska sitä ei enää myydä. Purkki on ensinnäkin todella söpön näköinen ja houkutteleva. Avatessa sisältä löytyy vaaleanpunaista paksua voidetta joka tuoksuu todella ihanalta. Sellaiselta vadelmaiselta. Voiteeseen on käytetty Hasselpähkinän ja Goji -marjan uutteita, joten en tiedä onko tuoksu sitten tuosta marjasta. Voiteen mainostetaan olevan myös luonnonkosmetiikkaa/luomua, siihen en ole perehtynyt, mutta laitan incin tuonne loppuun jos se kertoisi jollekin enemmän. Kasvovoide on ravitsevaa ja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle. Minä ja kiiltonaamani olimme taas epäileväisiä, mutta tämäkään ei onneksi tee kasvoista kiiltäviä. Jee! Ja vaikka voide on todella paksua ja täyteläistä, imeytyy se nopeasti. Pintakuivuus ja kiristys on tiessään. Ihana tuote vielä ihanammalla tuoksulla. Tykkään. Ja tämän vieläpä saan käyttää ihan kokonaan itse.

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, PEG-20 STEARATE, CETYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, CORYLUS AVELLANA NUT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, PARFUM, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, GLYCERIN, METHYLPARABEN, OLEYL ACETATE, PROPYLPARABEN, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, ETHYLPARABEN, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, CI 14700, CI 15510

Nyt valikoin uudet tuotteet testiin ja kertoilen sitten niistä lisää. Tilanne paketin esiteltyjen tuotteiden kanssa näyttää tältä. Esitellyt on ruksattu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti