13. huhtikuuta 2012

Luomivärejä 7

Seuraavissa kolmessa osassa päästään yksittäisten isompien palettien kimppuun. Mikään niistä ei ole laadukkaana pidetyltä merkiltä, mutta muuten ovat käteviä paletteja. Ne sisältävät muutakin kuin luomivärejä, joten teksteissä sivutaan niitäkin.Ensimmäinen "isompi" paletti on W7 Lights Camera Action paletti. Rakastan kaikkea vanhan Hollywoodin, Pin Upin ja 40-60 luvun juttuja ja siksi paletin paketti vetosi minuun todella vahvasti kun ostin tämän viitisen vuotta sitten. Kamala ajatella, että siitä on jo niin kauan. Tuntuu, että se oli vasta äsken. Pahvipakkauksen sisällä on korurasian tyyppinen laatikko, jonka sisällä on peili ja neljä led valoa vähän hollywood tyyliin.

Paletti sisältää 2 puristepuuteria, 2 poskipunaa, 6 huulikiiltoa, 10 luomiväriä ja aurinkopuuterin. Huulikiillot ovat ihan hyvälaatuisia, samoin puuterit ja poskipunat. Aurinkopuuteria en käytä joten en ole sitä kokeillut koskaan. Pitäisi ehkä opetella käyttämään aurinkopuuteria joskus. Luomivärit ovat muuten hyviä, mutta niissä on melko heikosti pigmenttiä. Ja jos ajattelee käyttävänsä palettia yksistään niin värivalikoima on suppea ja värejä on vaikea yhdistellä keskenään. Ruskeita sävyjä on neljä, joten niistä saa jo jotain aikaiseksi. Kaikki sävyt ovat helmiäisiä, jopa puuterit. Sen kyllä ymmärtää kun ajattelee, että tämä on tällainen vähän elokuvamaisuutta hakeva halpis glamour setti.

Koko paletti

Huulikiillot

Muut luomivärejä, mutta iso ruskea on aurinkopuuteri

Ylhäällä puuterit, alhaalla poskipunat

Tämä ei ole mikään loistava paletti, ei ehkä edes keskiverto. Yhtään en muista paljonko se maksoi. Silti tämä on minulle rakas vaikken sitä enää käytäkään lähes koskaan. Tällä kuitenkin käytännössä opettelin meikkaamaan ja melkein mitään muita tuotteita en omistanut. Se on jo kärsinyt, likainen ja kulkenut monessa mukana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti