3. huhtikuuta 2012

Entinen luottonelikkoni

Matkani kestävän meikin tekemiseen on ollut pitkä ja pettymyksiä tuotteisiin on ollut monia. Tämä kokoonpano oli kuitenkin ennen luottonelikkoni. Sillä sain muihin tuotteisiin nähden kestävän meikkipohjan koko päiväksi ja käytin näitä päivittäin. Sittemmin pohjustaja ja meikkivoiteet ovat vaihtuneet toisiin, ainakin väliaikaisesti. Haluan välillä testailla muitakin tuotteita.


Vasemmalla on Lumenen Beauty Base Matifying Primer kiiltoa vastaan rasvaiselle ja sekaiholle. Pohjustaja sisältää kirkastavaa puolukkaa. Tätä on menossa jo toinen tuubi ja sekin on käytännössä jo loppu. Tuubia saa väännellä ja käännellä kauan ennen kuin sieltä saa mitään ulos.
   Itse pohjustaja on helppo levittää. Sen luvataan vähentävän kiiltoa, mutta minulla se tuon meikkivoiteen kanssa vähensi meikin kestävyyttä. Käytin tätä silti, koska ihoni on välillä pintakuiva ja meikkivoide levittyy siksi joskus huonosti.

Kaksi keskimmäistä ovat Lumenen Double Stay mineraalimeikkivoiteita. Vaalea tuubi on suomesta ostettua ja tarkemmin sanottuna mattameikkivoide rasvaiselle ja sekaiholle, joka sisältää suojaavaa ametistia. Se myös pienentää ihohuokosia ja ei sisällä öljyä. Tämä oli pitkään lempimeikkivoiteeni jo ihan senkin takia, että suomalaisena tuotteena siitä löytyi sävy joka vastaa täydellisesti ihoani. Ulkomaalaiset voiteet ovat usein aina liian tummia tai liian keltaisia tällaiselle kalpeanaamalle. Lisäksi tämä on ensimmäinen voide joka pysyy minulla kiillottomana pitkään puuterin kanssa. Muut kiiltävät jo parinkymmenen minuutin jälkeen. Tätäkin on menossa jo toinen tuubi joka on sekin jo lähes loppu.

Sininen tuubi on lähes samanlaista, mutta se ei ole mattameikkivoidetta ja sopii kaikille ihotyypeille. Tätä ostin kaksi tuubia Tallinnasta. Muuten se on hyvin samanlainen kuin edellinenkin, mutta alkaa kiiltämään vähän nopeammin. Ainoa mitä näihin molempiin laatuihin toivoisin olisi lisää peittävyyttä. Nyt voiteen alta kuultaa ihoni punoitus aika hyvin läpi ja peitevoidettakaan ei viitsisi lätkiä koko naamaan.

Viimeisenä on näistä kaikkein paras tuote eli Lumenen Eyeyshadow Primer. Se sisältää myös kirkastavaa puolukkaa. En ymmärrä edes miten ennen selvisin ilman tätä. Tuskailin kun rasvoittuvilla luomillani ei pysynyt mikään luomiväri. Sitten kokeilin tätä ja se oli ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Silmämeikki pysyy virheettömänä koko päivän. Meikki kesti jopa festareilla 30 asteen helteessä auringonpaisteessa jokaisena kolmena päivänä. Tätä on menossa vasta ensimmäinen tuubi, koska tuote on todella riittoisaa. Tämä tuubi on kestänyt lähes päivittäisessä käytössä noin vuoden päivät. Kaapin kätköissä odottelee toinen tuubi tämän ekan loppumista. Siihen ei mene kauan, koska ensimmäinen alkaa olemaan jo lopussa.
   Onhan toki aina legendaariseksikin kuvailtu Urban Decayn Primer Potion, mutta sitä en ole alkanut kokeilemaan, koska ostan mieluummin tuotteeni suoraan kuin alan tilaamaan netistä, saati sitten ulkomailta. Vaikka UDPP voisi olla paljon parempi kuin Lumenen pohjustaja niin silti pysyttelen siinä. Miksi vaihtaa kalliimpaan ja vaikeammin saatavaan kun tälläkin pärjää vallan mainiosti.


Näistä jokaista saatan ostaa vielä jossain vaiheessa lisää ja varmasti ostan tuota silmämeikin pohjustajaa. Siitä en enää luovu. Vaikka Lumenea kokemusteni mukaan tuntuukin todella monet suomalaiset sorsivan niin minä en näe siinä mitään vikaa. Lisäksi tuotteet ovat edullisia laatuun nähden ja vielä suomalaisia, joten en oikein ymmärrä miksei Lumenesta pidetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti