7. huhtikuuta 2012

Kuivapesua

Taisi olla viime kesänä kun tutustuin ensimmäisen kerran kuivashampoisiin ja hiuspuutereihin. Hiuspuutereista en tykännyt, tai en ainakaan siitä mitä kokeilin. Ostin Schwarzkopf Got 2 Be - POWDER'ful Volumizing Styling Powder (ei yhtään pitempää nimeä tälle keksineet..) hiuspuuterin ja en tiedä onko se niin etten vain osaa käyttää sitä vai mikä siinä oli kun se ei oikein toiminut.

Se kyllä sai hiukset puhtaamman näköisiksi ja kohotti niitä, mutta samalla ne menivät ihan lähmäisiksi ja hiusten päällimmäisestä kerroksesta tuli sellainen laattamainen. Aikani sitä yritin opetella käyttämään eri määrillä ja lisäystavoilla, mutta tulos oli aina sama ja se puteli lähti kiertoon. En myöskään pitänyt puuterin laittamisesta ensin kädelle ja sitten vasta hiuksiin. Tuntui, että puolet jauheesta jäi käteen ja käsistä tuli kuivat ja kiristävät.

Kuivashampoiden kohdalla taas olen ollut oikein tyytyväinen. Tai en ihan kaikkiin omistamiini.


Ostamistani kuivashampoista huonoin on taas Schwarzkopfin got2b rockin' it. Pidän merkin tavallisista shampoista, mutta tässä ja puuterissa on kyllä vähän epäonnistuttu. Shampoo on ostettu samalla kertaa kuin tuo puuterikin. Hajusta en tykkää ollenkaan ja suutin jää poikkeuksetta joka kerta suhisemaan itsekseen. Hiuksissani shampoo ei toimi yhtään. Kohottaa ehkä vähän, mutta hiukset jäävät edelleen rasvaisen näköisiksi.

Viimeisin ostokseni on Syoss Volume Lift kuivashampoo. Odotin tältä paljon, koska merkkiä on mainostettu laadukkaana kuten Tresemmétäkin. Tämä oli kuitenkin vähän pettymys. Sen haju on melko lailla sama kuin rockin'it:issä ja suutin myös jää suhisemaan välillä itsekseen. Ei joka kerta kuitenkaan. Se ei tee hiuksia hirveän puhtaan näköisiksi, mutta kohottaa kyllä tosi paljon. Tänään viimeksi käytin sitä ja piti pari kertaa oikein vilkaista mitä hiuksille tapahtui kun niistä tuli niin kuohkeat. Olisi täydellinen jos vain tekisi hiuksista puhtaamman näköiset.

Lempparini on kuitenkin TRESemmén Instant Refresh. Sen tuoksu on vähän parempi kuin noissa kahdessa ja suutinkin toimii täydellisesti joka kerta. Se ei kohota hiuksia kovin paljon, mutta sitä en kuivashampoolta haekaan ensisijaisesti vaikka kiva ominaisuus sekin on. Haluan nimenomaan puhtaan näköiset hiukset, koska omat hiukseni rasvoittuvat jo päivässä ja joka päivä ei suihkussa viitsisi ravata hiustenkaan hyvinvoinnin takia. Tresemmén shampoo todella saa hiukset puhtaiksi ja saan siirrettyä vesipesua eteenpäin.

Hiukseni ovat väriltään vähän keskiruskeaa tummemmat ja näiden kanssa on aina ongelma, että valkoinen jauhe näkyy hiuksissa. Näiden kolmen kanssa ei onneksi jää hirveästi valkoista. Ihan vähän, mutta tuskin havaittavasti ellei ihan läheltä mene tutkimaan.

Näistä en osta lisää muuta kuin tuota Tresemmétä, koska se on kokeilemistani kuivashampoista ehdottomasti paras. Mieleni tekisi testata vielä Osiksen kuivashampoota jota Sensaisti blogissaan niin kovasti kehui. Vielä en ole löytänyt sitä mistään liikkeestä jossa olen käynyt ja netistä en viitsisi tilata.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti