9. huhtikuuta 2012

Luomivärejä 6

Luomivärisarja jatkuu ja jatkuu eikä loppua vain näy. Näiden jälkeen esittelyyn tulee vielä 3 isompaa palettia, jokainen omana postauksenaan. Tässä siis viimeiset pikkupaletit.

Seuraavat kolme palettia ovat vähän nolojakin tai ainakin pikkutyttömäisiä. Nämä maksoivat euron kappaleelta ja ovat kaikin puolin surkeita. Taisivat olla ensimmäisiä luomivärejä mitkä ostin kun aloin opettelemaan meikkaamista lapsuuden kokeiluja lukuunottamatta.Wicked Body Collectionin Lip & Eye Podit sisältävät 6 luomiväriä ja 2 Lip Shimmersiä eli arvelisin niiden olevan huulikiiltoja tai sen tyyppisiä. Huulikiillot ovat ihan hyvää tavaraa ja värit kivoja, mutta nuo luomivärit; ikinä en ole omistanut toisia yhtä huonoja. Niitä ei meinaa saada siveltimeen millään, niissä ei ole melkein lainkaan pigmenttiä, ne levittyvät huonosti ja varisevat poskille. Pysyvyyskin on huonoa. En oikeastaan keksi mitään hyvää sanottavaa. Tai no värit on ihan kivoja. Kaikki sävyt ovat helmiäisiä ja sisältävät jonkin verran moniväristä mikroglitteriä, joka ei tosin luomilla näy kun se rapisee poskille levitettäessä.

Valkoinen

Lila

Pinkki

Mutta se noista hirvityksistä ja sitten siirrytään kahteen lempipalettiini ja yhteen vähemmän lemppariin, mutta silti kivaan palettiin.


The Color Workshopin tai lyhyemmin TCW:n ruskea kuusikko oli yhteen aikaan ehdoton suosikkini ja käytin sitä päivittäin. Hinta ei päätä huimannut, mutta laatu oli todella hyvä siihen nähden. Koko paletti maksoi vähän yli 4 euroa ja mukana oli vielä todella hyvä mascara, josta tulee esittelyä myöhemmin.
   Paletti sisältää 6 erilaista ruskeaa, vaaleita ja tummia, kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Jokaiselle jotain. Kaikki sävyt ovat helmiäisiä, mutta tummissa on enemmän helmiäistä kuin kolmessa vaaleassa. Oikeanpuoleisen kuvan kolme oikealla olevaa ovat lähempänä mattaa. Erilaisten sävyjen johdosta paletilla saa vaikka minkälaista luonnollisen näköistä meikkiä aikaiseksi. Lisäksi sävyissä on hyvin pigmenttiä. Levittymisessä voisi kyllä olla vähän parantamista ja samoin värin koostumuksessa. Se on sen verran kovaa ja kosteaa ettei siveltimeen meinaa tarttua mitään muutamalla vedolla. Ehdottomasti kuitenkin kokeilemisen arvoinen paletti halvemmassa hintaluokassa. Mascarakin on huippuhyvä, harmi vain kun sitä ei myydä erikseen.Techniciltä minulla on 3 palettia, kaksi noita ruskeita ja tuo violetin sävyinen. Nämäkin ovat todella halpoja, mutta hyviä siihen nähden. Maksoivat euron kappaleelta. Ostin ensin itselleni tuon ruskean ihan vain kokeeksi kun oli niin halpa ja halusin selvittää miten laatu on verrannollinen siihen. Myöhemmin äitini toi vielä yllätyksenä toisen ruskean ja tuon violetin. Paletteja oli muitakin sävyjä, mutta en kyllä saa mieleeni minkä värisiä ne olivat.


Helmiäissävyistä melkeinpä mitä vain voi yhdistellä keskenään ja sävyt ovat ihanan pehmeitä ja sellaisia... hmm... utuisia tai savuisia. Etenkin kun ruskean paletin vaalean yhdistää tummaan harmaaseen on tulos minun silmääni miellyttävä. Näkyä on hirveän hankala selittää, joten ehkä otan jossain vaiheessa kuvankin tuloksesta. Vaikka paletit ovat halvimmasta päästä, on niiden laatu hyvä. Parempi kuin joidenkin kalliiden merkkien jopa. Sävyissä on pigmenttiä, ne ovat hienojakoisia ja niiden pehmeys ei liity vain sävyyn vaan ne myös ovat pehmeitä levittää ja häivyttyvät hienosti. Väriä tarttuu siveltimeen paljon jo ensimmäisellä sipaisulla. Pysyvät koko päivän pohjustajan kanssa luomilla kasautumatta ja värit eivät myöskään sekoitu yhdeksi väriksi päivän mittaan vaan pysyvät erillään.
   Tuleekin mieleen, että miksi paletit sitten ovat niin halpoja kun kerran laatu on loistava ja napit isokokoisia. En keksi huonoa sanottavaa näistä, paitsi applikaattorit kyllä ovat huonoja, mutta niin on melkein kaikissa muissakin paleteissa kalliimmillakin merkeillä. Tuosta euron hinnasta ei paljon jää valmistajalle käteen kun ajattelee minkä kaikkien välikäsien jälkeen tuo hinta on muodostunut.
   Tuolla hinnalla en olisi ikinä uskonut näiden olevan näin hyviä, mutta totta se on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti