8. huhtikuuta 2012

Varaston tyhjäystä taas

Taas on viikkojen aikana kertynyt ihan mukava kasa loppuneita tuotteita.


Oriflamen antioksidantteja sisältävä Grapes & Echinacea suihkugeeli loppui. Siitä on aikaisemmin ollut juttua täällä. Sitä en varmaan enää tilaa uudelleen ainakaan tässä vaiheessa.


Sitten loppui Lumenen Beauty Base Matifying Primer, josta oli juttua hetki sitten. Tätäkään en vielä osta lisää, koska käytän ensin muut pohjustajani pois.


Vähän aikaa sitten postauksessa ollut Oriflamen Lip Spa Therapy loppui myös. Tätä on kyllä tilattava heti uudelleen, ehkä useampikin kerralla niin ei heti lopu kesken.


Huulituotteista myös tämä YR:n Salsa Cool 'n' Fresh huulikiilto sävyssä Curacao loppui. Sen tilalle täytyy nyt valita varastosta uusi huulikiilto tilalle käsilaukussa kulkevaan meikkipussiin. Luultavasti jokin väritön kuten tämäkin.


Casuellen meikinpuhdistuspyyhkeet loppuivat lopultakin. Nämä minulla on ollut jo vaikka kuinka kauan ja käytin niitä yhteen aikaan paljon. Sitten siirryin nestemäisiin meikinpoistajiin ja tämä vähän jäi. Nämä puhdistivat meikin hyvin pois ja yksi pyyhe riitti koko kasvoille. Etenkin silmämeikki lähti tällä helposti eikä silmiä kirvellyt kuten nestemäisten kanssa joskus käy. Loppua kohden alkoivat kuivahtamaan vähäsen ja puhdistuskyky kärsi jonkin verran. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote ja purkkikin on kätevä. Taidan täyttää sen muovipakkauksissa olevilla toisen merkkisillä puhdistuspyyhkeillä kun aukaisen niiden paketin. Etteivät kuiva heti alkuunsa. Tämä purkki säilyttää kosteuden hyvin.

Tämä kosteusvoidekin kosteutti viimeisen kerran. Christina Aquileran By Night voide nimittäin. Sen sain lahjaksi samanlaisen tuoksun kanssa ja voide oli mukavan kevyttä ja hyvin imeytyvää. Vähän ehkä liian lirua kun se tuli pullosta ulos ilman puristamista. Pidän hajuvedestä enemmän tuoksun kannalta, tässä se samainen tuoksu on vähän pistävämpi. Tätä tuskin tulee ostettua uudelleen. Tuoksu on tämäntyyppisille tuotteille totutusti ihan liian voimakas ja se tuoksuu seuraavana päivänäkin vaatteiden läpi liikaa.

Myös L'oreal Arginine Resist X3 Shampoo loppui. Siitä ei ole kuvaa kun unohdin ottaa ennen kuin laitoin sen roskiin. Tämän halusin ostaa kun musta pullo näytti niin houkuttelevalta ja olen pitkään käyttänyt lorkun shampoita ja ne on ihan perushyviä. Ei loistavia, mutta ei huonojakaan. Tämän kohdalla ihastuin ensin siihen kuinka se pesi hiukset todella todella pehmeiksi. Pehmeämmiksi kuin ne tulevat hoitoaineen jälkeen. Pitkään käyttämäni Total Repair 5 shampoo on silikoniton ja jotenkin tyhmästi ajattelin tämänkin automaattisesti olevan. Pehmeys kuitenkin aiheutti epäilyn ja niinhän sieltä ainesosista löytyi silikonia. En noin yleisesti vastusta silikonia, mutta shampoon valitsen mielelläni ilman sitä, jotta voi huolettomammin lätkiä silikonia päähän muiden tuotteiden mukana. Kaunis pullo, hyvä tuoksu, pesee hyvin, mutta tuon silikonin takia en osta uudelleen.


Viimeisenä loppui 2 hoitoainetta, jotka ovat odotelleet kylppärin hyllyllä vaikka miten kauan vajaina. Nyt päätin käyttää ne sieltä pois. Hoitoaineet ovat VO5 Silky Experiences Smoothing Conditioner Lavender Luster ja Satinique Moisturising Detangler. Lavender Luster sisältää silkkiproteiinia joka silottaa ja Satiniquessa on jokin Ceramide Infusion System, josta minulla ei ole mitään tietoa. 
   Molemmat ovat melko samankaltaisia ominaisuuksiltaan. Tekevät hiukset ihanan pehmeiksi ja silottavat pörröisiä latvoja. Shampoon kanssa hiukseni menevät ihan takkuun ja nämä molemmat avasivat takut kuin itsestään. Mutta sitten molempien huono ominaisuus, tuoksu. Lavender Luster arvatenkin tuoksuu Laventelilta ja siitä tuoksusta en pidä. Laventelissa ei sinäänsä ole mitään vikaa, mutta kun sitä tungetaan joka paikkaan. Aina on laventeli sitä ja laventeli tätä, olen totaalisen kyllästynyt siihen. Satiniquesta puhuttaessa ei voi edes sanoa sen tuoksuvan. Se haisee. En osaa kuvailla hajua oikein mitenkään, mutta se on vähän sellainen uimahallimainen ja muutenkin kemikaalimainen. Kuin kloori ja tärpätti tai vastaava yhdistettynä. Näitä en kumpaakaan osta uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti