15. huhtikuuta 2012

Uudenlaista ihonhoitoa

Sain jokunen aika sitten ihanalta Oriflamen tiiminvetäjältäni ison yllätyspaketin erilaisia tuotteita testattavaksi täysikokoisten purkkien muodossa. Oman kokeiluni jälkeen on tarkoitus antaa purkeista näytteitä asiakkaille kauneusilloissa. Sain 6 kosteusvoidetta, hiusnaamion, aurinkopuuterin, luomiväripuikon, meikkivoiteen, 2 päivävoidetta, yövoiteen, kasvokuorinnan, silmänympärysvoiteen, kasvovoiteen, käsinaamion ja nämä Oriflame Time Reversing Facial Oil Capsulesit. Muutkin tuotteet tullaan esittelemään jatkossa täällä kunhan ensin osaan päättää mitkä otan testiin ensimmäisinä. Kaikki ovat niin ihania. Jatkossa on muutenkin tulossa paljon Oriflame juttua, koska uusi tilaukseni tulee ensi viikolla ja siellä on monenmoista tuotetta testattavaksi. Yksi tuote etenkin joka kirpaisi aika pahasti kukkaroa, mutta toivottavasti se on hintansa väärti. Osan yllätyksenä saaduista tuotteista saan myös käyttää kokonaan itse, koska niiden myynti on lopetettu.


Ihon öljyhoitokapselit olivat minulle uusi tuttavuus. Kapseleista en ollut aikaisemmin kuullut, vain lukenut Oriflamen mainoksista. Mieleni on tehnyt kokeilla niitä, mutta ne ovat minun kukkarolleni aivan liian hintavia. Kuukauden annos eli 30 kapselia maksaa normaalisti noin 50 euroa, nyt ovat tarjouksessa 30 eurolla. Siksi olinkin todella innoissani kun sain tämän massiivisen kokoisen yllätyspaketin postissa ja se sisälsi nämä kapselit. Muutenkin koko paketti piristi päivää mielettömästi.


Kapseleista olen lukenut pelkkää hyvää, muut edustajat ovat raportoineet esimerkiksi näin:

"Kuiva iho tarvitsee toisinaan todellista tehoauttajaa selviytyäkseen säiden vaikutuksesta. Itselläni pakkanen teki tehtävänsä ja iho oli todella kireän tuntuinen. Mutta kun sain öljyhoitokapselit käyttööni, niin ihoni muuttui välittömästi. Aluksi "joi" janoisena öljyä enemmän, mutta tasoittui vähitellen. Suosittelen kaikille, enkä vain +45 v. Aivan ihana tuote!"

"Tämä öljy todella toimii! Enpä olisi uskonut, että rypyt madaltuvat lähes olemattomiin. Suosittelen!"

 Joo, kapselit ovat ikääntyvälle ja kuivalle iholle, mutta halusin kokeilla niitä silti. Vaikka ihoni on todella rasvoittuva, on se silti pintakuiva monesti ja suihkun jälkeen varsinkin kiristävä ja minulla ei oikein ole tuotetta jolla vähentää kiristystä. Käyttämäni seerumi vain lisää kiristystä ja kosteusvoidetta en viitsisi rasvoittuvan ihon takia lätkiä naamaan. Olen kokeillut rasvaisen ihon kosteusvoiteita, mutta niidenkin jäljiltä iho kiiltelee seuraavana päivänä todella paljon. Kotilovoide onneksi auttaa jonkin verran.

Kapselit vaikuttavat seuraavalla tavalla:
-Pehmittää ihon pintaa ja tekee siitä joustavan ja elastisen tuntuisen
-Silottaa pieniä ryppyjä ja juonteita 2 viikon käytön jälkeen
-Suojaa ympäristön haittavaikutuksilta
-Kirkastaa ja tasoittaa ihoa
Ihosta tulee kiinteämpi, heleämpi, pehmeämpi ja nuorekkaan näköinen. Kapselit sisältävät kuivaa ihoa ravitsevia luonnollisia öljyjä ja E-vitamiinia.


Suihkun jälkeen päätin kokeilla yhtä kapselia. Kapselin pää kierretään auki ja öljy puristetaan sormeen tai suoraan naamaan ja sitten levitetään sormella. Minun iholleni öljyä on ihan liikaa kapselissa, ehkä siksi kun ihoni ei ole kuiva, joten se ei ime niin paljon. Mutta kun tarpeeksi odotteli niin kyllä se imeytyi lopulta. Öljyn tuoksu oli miellyttävä, lähes olematon. Imeytymisen jälkeen iho oli todella pehmeä, punoituskin väheni hieman ja näytin virkeämmältä vaikka työpäivä oli raskas.

Pitempiaikaisista vaikutuksista en voi sanoa mitään, koska kokeilin vain tuon yhden kapselin. Loput säästän enemmän tuotteen kohderyhmään kuuluville henkilöille testiä varten.

Tuotteen sisällöstä sen verran, että tästä todella voi sanoa sen olevan öljyä. Monissa "öljyissä" on jotain ihan muuta suurimmaksi osaksi, mutta tästä ainakin löytyy öljyä reilusti. Toki ensimmäiset 2 ainesosaa ovat jotain muuta eli arvatenkin silikonia (Cyclopentasiloxane ja Dimethiconol), mutta sen jälkeen onkin pelkkää öljyä melkeinpä loppuun asti. Monissa tuotteissa joita olen katsellut tulee ensimmäinen öljy vastaan vasta parfyymin jälkeen eli käytännössä melkein viimeisenä ja siinäkin on vain yhtä öljyä. Tässä tilanne on ihan toinen ja öljyjä on todella monia erilaisia, kuutta erilaista jos oikein laskin.


Lisäksi pidän kovasti tuotteen ulkonäöstä, pakkaus on ylellisen näköinen ja muutenkin kaunis vaikka ensin vähän tuntui hassulta ja melkein tuhlaukselta laittaa pikkuruisia kapseleita isoon lasipurkkiin vaikka kapselit saisi varmasti pakattua toisellakin tavalla. Kapselit itsessään ovat kauniin kultaisia ja myös ylellisen näköisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti