29. huhtikuuta 2013

1000 suukkoa ja megakestoa

Hieman epäilyttävän kuuloisesta otsikosta huolimatta kyse ei ole mistään sellaisesta, vaan viime viikolla sain Wettikseltä palkintona Megalast -nestemäisen huulipunan ja halusin sen kanssa samaan postaukseen ottaa toisenkin samantyylisen tuotteen, Rimmelin 1000 Kisses Lip Tint + Balmin.


 Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Transferproof Lip Tint + Balm


Tussimaisen huulisävytteen ostin hieman ennen joulua ihan puhtaasti vaan heräteostona kun satuin huomaamaan sen tarjouksessa. Oriflamen Lip Staineista tykkäsin kovasti, joten siksi halusin lisää vastaavia. Näillä ei saa kovin peittävää tulosta, joten uskalsin valita hieman tummemman sävyn, mutta olisi pitänyt ottaa ehkä asteen vaaleampi kuitenkin. Sävy on 200 Grippy Grape, joka on herkullisen tumma marjaisan punainen. Tuoksuukin marjaisalta niin, että tekisi melkein mieli syödä se. Huulilla tuoksu ei harmi vain säily.

Tussiapplikaattori on melko isokokoinen, joten sillä on hyvä levittää väri huulille ja sillä saa myös tarkasti rajattua huulten reunat. Väri tosin levittyy hieman epätasaisesti huulille eikä ole niin pitkäkestoista kuin tuotteen nimi antaa ymmärtää. Kestää muuten kyllä hyvin, mutta syödessä tai juodessa kuluu aika nopeasti pois. Kuivuu tosi pian levityksen jälkeen jääden hieman kiiltäväksi, mutta tuntuu aavistuksen kuivattavalta.


Siksi toisessa päässä on huulirasva päälle levitettäväksi antamaan kosteutta ja kiiltoa, mutta se arvatenkin heikentää pysyvyyttä entisestään. Eikä huulirasva edes tuoksu miltään, olisin toivonut siinä olevan tuo sama tuoksu mitä tussissakin oli.

Paljaat huuleni näyttävät tältä, kuumeen jäljiltä hieman kuivat etenkin tuolta limakalvojen läheltä, mikä näkyy seuraavassa kuvassa kyllä tosi voimakkaasti, mutta älkää antako sen häiritä. Finnikin on eksynyt alahuuleen.


Ja 1000 Kisses näyttää tältä, ehkä hieman tummempi luonnossa kuin mitä kuvassa näyttää


Wet n Wild Megalast Liquid Lip Color


Megalast ei ole huulitussi niin kuin Rimmel, vaan huulikiiltomainen nestemäinen huulipuna. Megalastilla saa todella peittävän tuloksen ja muutenkin tulos on huulipunamainen. Megalastiin ei ole ilmeisesti lisätty minkäänlaisia hajusteita, koska se tuoksuu aika pahalta ja haju viihtyy huulillakin jonkin aikaa.


Applikaattori on hieman kuten huulikiilloissa, mutta tämä on vähän kapeampi ja keskellä on kohta, johon jää hieman enemmän väriä, jotta sitä riittää yhdellä kertaa koko huulille. Väri on myös huulikiiltomaisen tahmaista ja aavistuksen vaikea levittää huulten reunoille, koska applikaattori ei ole se kaikista tarkin.  Ja levityksessä saa olla nopea, koska tämä kuivuu tosi nopeasti mataksi ja sen jälkeen sitä on turha yrittää tasoittaa tai liikutella mitenkään. Mattaiseksi tekevät huulituotteet yleensä kuivattavat ja niin kyllä tämäkin kuivatti huulia ja sai ne reunoilta kiristämään jonkin verran. Nopeuden lisäksi levityksessä tulee olla tarkka, koska jos tätä vahingossa menee vaikka huulten rajojen yli, on puhdistaminen huippuluokan kestävyyden takia aika vaikeaa. Levityksen jälkeen söin ja jonkin ajan päästä kävin suihkussa, jossa vesi ei tehnyt mitään Megalastille. Putsasin suihkussa kasvot ja hinkkasin parhaalla putsarillani huuliani jonkin aikaa, mutta silti suihkun jälkeen huulilla oli ohut kerros tätä. Antoi se sitten lopulta periksi huulimeikinpoistoaineelle, johon minun ei ole tarvinut turvautua yhdenkään aikaisemman huulituotteeni kanssa. Kaikki on tähän asti lähteneet putsarilla.

Huulilla Megalast sävy Back To The Fuchsia näyttää tältä


Sävy on minulle ihan liian räikeä, vaikka kuvassa näyttää vähän vääränlaiselta, oikeaa vastaavin sävy näkyy pakkauksen kuvassa. Huulikuvissa se on hieman liian kylmä ja vaalea kun aurinko ei paistanut niin oli tosi ankea sää. Kuitenkin todella räikeä neonfuksia


Kokonaisuutena tykkäsin enemmän Megalastista sen kestävyyden ja peittävyyden takia ja niitä täytyykin käydä Seppälässä katselemassa, jos sieltä löytyisi jokin sopivampi sävy arkikäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti