6. huhtikuuta 2013

Loppuneita

Tällä kertaa loppui muutamia hieman harvemmin loppuvia tuotteita tavallisten lisäksi.


Ensinnäkin hoitoaine, Oriflame HairX Winter Care Conditioner. Tämä oli niin loistava, että ansaitsisi oman postauksensa, mutta en sitä tee, koska tuotetta ei enää myydä ainakaan tällä hetkellä. Raikkaalta tuoksuva täyteläinen hoitoaine oli ihan parasta hiuksilleni tänä talvena eikä koko talvena ilmestynyt yhtään kaksihaaraisia tai pörröisyyttä latvoihin vaikka laiskuuttani olin 3kk ajan käyttämättä hiusöljyäkin. Hoitoaine kosteutti hiukset ja silotti ne silkinpehmeiksi. Ihan paras hoitoaine talveksi kuten nimikin kertoo. Voi tehkää tätä lisää, haluan ensi talvenakin hoitaa hiukseni tällä!


Deodorantteja en yleensä esittele kun käytän kotona ihan vaan Rexonaa josta kukaan tuskin haluaa kuulla ja ihmisten ilmoilla sitten Rexonan Maximum Protectionia ja siitä on jo tehty esittely. Lumene Sensitive Touch Cream Antiperspirant oli minulla myös kotikäytössä ja laitoin sitä suihkun jälkeen iltaisin. Hellävarainen voide oli juuri sopivaa illaksi ja kosteuttikin mukavasti kainaloiden ihoa. Maximum Protection on vähän vahvempaa tavaraa, joten sen vastapainoksi oli hyvä olla rauhoittava deodorantti. Voide on tuoksuton, mutta siinä on kuitenkin kemikaalien tuoksu joka on sellainen vähän pistävä ja tunkkainen hyvin vaikeasti kuvailtava. Ei kuitenkaan hyvä tuoksu, mutta onneksi niin mieto ettei sitä paljon haista. Tuubi on aika hankala käyttää. Alussa voidetta tulee helposti, mutta puolenvälin jälkeen alkaa vaikeutumaan. Loppuvaiheessa saa jo hampaat irvessä tapella, että jotain tulee ulos. Silloinkin tulee vain pikkuisia määriä voidetta kerralla ja tuubin sisällä olevasta ilmasta johtuen tuubi ampuu ne ulos milloin mihinkin suuntaan. Imeytyi tosi hitaasti ja tahrasi vaatteet, mutta piti kainalot hajuttomina aamuun asti. Petti kyllä sitten jos jotain hikoiluttavampaa teki. Ei sisällä alkoholia, hajusteita, väriaineita, parafiiniöljyjä, parabeeneja tai silikoneja.


Yhdestä kynsilakastakin pääsi eroon, kyllä ne siitä vähitellen vähenee kun ei osta uusia kovin paljon. Vuorossa oli kirppikseltä vajaana ostettu Lazordi, joka tuli yhdessä Catherine Arleyn lakan kanssa. Lazordi oli jo tosi jäykkää silloin, mutta halusinkin vain Arleyn lakan. Nyt tämä oli kuivunut kokonaan pulloonsa, joten se oli aika heittää pois. Kertaakaan en sitä käyttänyt, joten en osaa yhtään sanoa millainen on. Merkkikin kyllä ihan tuntematon.

Samoin Suhadan 3 Top Coat loppui. Se oli ihan perus päällyslakka. Ei mitään ihmeempää sanottavaa.


Maybelline Dream Satin Liquid sävy 021 Nude loppui viimeinkin. Sävy on minulle hieman liian tumma ja ihan liian keltainen näin talvella ja käytinkin tätä kesällä monesti. Nyt käytin tätä jos illalla tuli vieraita niin hämärässä valaistuksessa ei väärä sävy haitannut. Peittokyky on loistava, mutta siihen ne hyvät ominaisuudet sitten jääkin. Tuntuu iholla raskaalta ja rasvaiselta eikä kestä ihollani kiillottomana 10 minuuttia pidempään. Purkin lupaamaa air-brush finishiä tällä ei kyllä saa.


Oriflamen tuotteista loppui myös vanha Body & Mind Night Time Sleep Easy Body Cream Lavender & Chamomile. Sain tämän tiiminvetäjältäni kun aloitin edustajana ja kuten nimestäkin voi päätellä, tulisi tämän auttaa nukkumaan paremmin. Muutosta asti uniongelmista kärsineenä kokeilin tuota mielenkiinnolla. Voiteen koostumus on erikoinen, se on sametinpehmeää vähän vaseliinimaista ja vähän geelimäistäkin, mutta silti voidemaista ja väriltään erikoisen läpikuultavaa valkoista voidetta. Tuoksu on todella voimakas ja jää iholle voimakkaana pitkäksi aikaa. Menisi vaikka hajuveden tilalla. Tuoksu on onneksi hyvä, muistuttaa More By Demin tuoksua. Eli hyvin lämmin, täyteläinen, makea ja puuterinen itämaistyyppinen tuoksu. En löytänyt netistä tietoa, mutta sisältää laventelia ja kamomillaa nimen perusteella jossain muodossa. Tuoksuna tai hoitavina ainesosina. Voide levittyi mahtavan koostumuksen ansiosta helposti ja imeytyi kohtalaisen hitaasti, meni ehkä kymmenisen minuuttia. Imeytymisen jälkeen ei jättänyt minkäänlaista kalvoa tai pintaa iholle vaan iho tuntui pehmeältä ja sileältä. Kosteutti erinomaisesti. Nukkumisen suhteen en huomannut minkäänlaisia vaikutuksia. Mukava voide, mutta koska tätä ei ole enää aikoihin myyty, jäänee tämä viimeiseksi purkikseni. Tyhjän purkin kyllä säästän myöhempään käyttöön kuten yleensäkin teen näille tämän mallisille. Tämä on vielä niin kauniin värinen.


Näytteistä käytin pois Avon Ideal Flawless BB-voiteiden sävyt Ivory ja Nude ja niistä tuleekin juttua sitten BB-viikolla.


Olen käynyt nyt usein vanhempien luona vierailulla ja kaverin luona saunomassa, joten matkakokoisia tuotteita on kulunut hirmu paljon. Athena Beauté:lta Moisturising Lotion ja Moisturising Shampoo. Oil Of Aloelta Moisture Rich Conditioner, Cleansing Body Wash ja Moisturising Shampoo. Athena Beautén tuotteista on juttua täällä. Samat arvostelut pätee kuitenkin myös Oil Of Aloen tuotteisiin, koska ne on tasan yksi ja sama tuote eri purkissa. Tuoksu, incit ja kaikki ihan samanlaiset.


Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash kului loppuun ja tästä on tulossa lähiaikoina oma postauksensa, joten vaikenen vielä tästä tuotteesta.


Girlz Only Dawn 'til Dusk -kuivashampoo loppui tosi nopeasti, vaikka loppuneet-postaukset tulevatkin usein viikkojen viiveellä niin silti ei ole kovin kauan kun otin tämän käyttöön. Minulle osui kai jokin maanantaikappale, koska edellinen merkin kuivashampoo toimi hyvin ja kohotti hiuksia ihan kivasti vaikka ei niin hyvä ollutkaan puhdistusteholtaan. Dawn 'til Dusk toimi tuotteena samoin kuin edellinenkin, mutta pullon suutin jäi jumiin aika monesti ja välillä pullosta ei tullut yhtään shampoota vaan pelkkää ilmaa vaan. Aikaisemmin käyttämäni Hazy Days tuoksuu kukilta, Dawn 'til Dusk taas tuoksuu sitrukselta. Sallainen aika perus kuivashampoon tuoksu mikä on ollut ainakin Syossin ja Schwarzkopfin kuivashampoissa. Täytyy toivoa, että kolmas tuoksu, Party Nights, tuoksuu paremmalta kun pullo kertoo sen tuoksuvan hedelmiltä. Ja näitä on vielä kaikkia toisetkin pullot varastossa.


Oriflame Discover Mexico Caribbean Breeze -palasaippuan sain myös käytettyä. Ja taas muistin ottaa kuvan ennen kuin otin saippuan käyttöön. Discover Mexico on kyllä Taj Mahalin ohella yksi suosikkini tästä sarjasta. Palasaippuan tuoksu oli voimakas ja koko kylppäri tuoksui siltä. Joskus se voisi ärsyttää, mutta tämä tuoksui niin hyvältä ettei haitannut yhtään. Saippua tuoksuu kaktuksen kukilta ja guavalta. En kyllä tiedä miltä kyseiset asiat tuoksuvat, mutta minusta tämä tuoksui vähän niin kuin verigreipiltä ja mansikalta. Hyvin makea, mutta aavistuksen kirpeä tuoksu. Käytin saippuan vartalon pesuun ja aavistuksen kaareva muoto soveltui siihen loistavasti, saippua pesi hyvin ja ei vaahdonnut kovin paljon. Kuten kaikki palasaippuat tähän asti, sekin sai ihon vähän kiristäväksi ja nihkeäksi, mutta imeytyipähän kosteusvoide paremmin. Voisin hyvinkin ostaa uudelleen tätä tuoksua vaikka suihkugeelinä.


Paljon tuotteita on vielä tuossa loppuneiden kasassa kasaantuneena, mutta tämä riittäköön tällä erää ja loput sitten myöhemmin. Kivasti saa kaappeja tyhjemmäksi, tosin Oriflamelta tilasin taas kaikkea ja Cosmeryan paketti odottaa postissa niin eipä tuosta kaappien tyhjentymisestä pitkäksi aikaa ollut iloa. Kohta ne on taas yhtä täynnä :D LivBoxiltakin tuli 10 euron alennus 3kk tilauksesta joka tietysti on tosi houkutteleva tarjous, taitaa olla noin -25% halvempi silloin, mutta mietin nyt vähän aikaa haluanko tilata uudelleen. Pitää kurkkia millainen tämän kuun paketti on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti