16. huhtikuuta 2013

Garnier Body Sensitive Moisturising Milk

Garnier Body Sensitive Soothing Moisturising Milk on uusimpia tulokkaita kosteusvoitessani ja silti otin sen käyttöön heti. Minulla on hirmu monta kosteusvoidetta kaapissa ja todella kannattaisi käyttää vanhimpia ensin pois kuten olen tähän asti tehnytkin. Syynä tämän käyttämiseen ensimmäisenä on oikkuileva ihoni. Kerrostaloon muuton jälkeen ihoni on ollut aivan kummallinen. Ennen ongelmarasvaiset kasvot ovat kuivemmat ja erityisesti pintakuivat ja välillä tulee kuivia läikkiä niin, että iho kuoriutuu pois. Sitä ei ennen ole koskaan tapahtunut. Vartaloni iho oli ennen normaali, nyt se on kuiva ja kiristävä suihkun jälkeen ja jatkuvasti on ihoärsytystä tai ihottumaa jossain.


Jyväskylässä käydessäni oli Garnierin tarjous, että tuotteen ostaja saa kaupan päälle kyseisen kosteusvoiteen. Ajattelin, etten tarvitse herkän ihon tuotteita, mutta onneksi en voi vastustaa ilmaista kosmetiikkaa ja otin tuon pullon itselleni. Päätin nimittäin kokeilla jos herkän ihon tuoksuton tuote vähän edes rauhoittaisi ihoani.

Jokin aika sitten esittelin loistavan I Love... Body Butterin jonka koostumus oli löysähköä ja kaikkea muuta kuin vartalovoita. Garnierilla on sama juttu, mutta toisinpäin. Käsitän tuotteen nimen Milk-sanan niin, että kosteuttaja olisi fluidimaisen löysää, ihan kuin puhdistusmaitokin on. Pullosta kuitenkin puristuu ulos melko täyteläistä voidetta.


Odotin tuoksuttoman voiteen tuoksuvan jokseenkin samanlaiselta kuin vaikka joku Erisan-perusvoide, mutta tämä kyllä tuoksuu hirveältä. Tuoksu on ensinnäkin aika voimakas ja haisee ihan puulta. Saattaa johtua voiteen sisältämästä vaahteranmahlauutteesta, joka on tunnettu hoitavista ominaisuuksistaan. En ole tuoksuyliherkkä, mutta tämä haju alkoi pistelemään kurkkuani ja kurkku tuntui kuivalta. Mitenköhän tuoksuyliherkille käy jos mullekin jo kävi noin.

Siinäpä oikeastaan ne huonot ominaisuudet olikin. Muuten voide on taas kerran ihan loistava, viime aikoina on löytynyt tosi monta huippuhyvää kosteusvoidetta. Voide on koostumuksen ansiosta helppo levittää, mutta levityksessä saa kyllä pitää kiirettä, koska se imeytyy supernopeasti. Ei jätä minkäänlaista tahmaista tai rasvaista/öljyistä pintaa iholle eikä levittyessä muutu valkoiseksi kerrokseksi iholle, kuten monet voiteet tekevät. Kosteuttaa oman ihoni riittävän hyvin ja ihosta tulee suloisen pehmeä. Haju kyllä jää kohtuullisen voimakkaana iholle ja en tiedä haluaako kukaan tuoksua puulta, joten kannattaa ehkä käyttää vain iltaisin. Uusia ihottumia ei ole tullut ja vanhatkin alkavat hieman olemaan paranemaan päin, mutta se tuskin johtuu voiteesta. Käytän ihottumille Bepanthenia, joten se luultavasti on pääosin parantamassa ihoa.

Voiteen pullo on harmillisen hankalan muotoinen, koska uskoisin loppuvaiheessa olevan tosi hankala saada tuotetta ulos ilman väkivaltaa. Pulloa ei voi epätasaisen korkin takia säilyttää ylösalaisin ja voide on niin jäykkää, että vaikka voisikin niin tuskin se edes valuisi alaosaan kunnolla.


Kokonaisuutena kuitenkin käytän voiteen mielelläni loppuun ja ehkä voisin joskus harkita ostavani uudelleenkin vaikka haju on paha. Tai sitten vaihtoehtoisesti jos vastaavaa voidetta löytyisi hajustettuna. Garnierin usein kaupassa sivuutan täysin, joten en oikeastaan edes tiedä mitä siltä on saatavilla. Täytyy joskus oikein kunnolla katsoa. Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska näihin ei ollut merkitty hintaa enkä netistäkään löytänyt ainakaan suomen hintoja sillä hetkellä kun tätä kirjoittelin. En uskoisi kuitenkaan olevan kovin kallista ja muut merkin kosteusvoiteet näyttivät olevan hinnaltaan viiden euron luokkaa.


Oriflamen uusi jaksokin alkoi tänään ja pitäisi kyllä lopettaa noiden demotuotteiden katsominen. Taaskaan ei tule tilattua paljon yhtään tuotteita kuvastosta, mutta demoista löysin jo 5 tuotetta jotka haluaisin. Puhdistusgeelin ja kasvoveden rasvaiselle iholle ja omenan ja seljan tuoksuinen uusi Nature Secret's hiustenhoitotuotesarjakin kiinnostaisi muun muassa. Ne ovat hiuksille tosin, mutta jos tilaisi hoitoaineen. Mukavan sävyisiä kynsilakkojakin näyttäisi olevan tulossa kesäksi. Ja myös Giordani Gold -sarjaan hieman huvittaviakin uutuksia, tuotteissa itsessään ei ole mitään huvittavaa, mutta nimi Tintarella olisi mielestäni kyllä voitu korvata jollain muulla :D Kokonaisuutena oli kyllä niin kesäiset tuotteet noissa demoissa, että kyllä se kesä sieltä tulee!

Kuva: Oriflame

2 kommenttia:

 1. oletko huomannut ettei niistä demo ostoista ole ns. hyötyä itselle ei sa pisteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, mutta huomattavasti halvempi hinta merkitsee minulle enemmän, koska asiakkaiden tilauksista saan pisteitä tarpeeksi. Ja tilaan demot myös esittelykäyttöön eli asiakkaat saavat nähdä tuotteet ennen kuin ne tulevat myyntiin ja testatakin niitä jos se on hygienian puolesta mahdollista(esim. käsivoiteesta saada pienen näytteen). Menetetyt pisteet saan takaisin moninkertaisena kun asiakkaat sitten tilaavat demotuotteena ollutta kun se tulee kuvastoon.

   Esimerkiksi erästä kosteusvoidetta vein eräälle työpaikalle demona purkin ja he saivat tutustua siihen ja seuraavassa jaksossa sitä tilattiin minulta 15kpl.

   Poista