5. kesäkuuta 2013

Loppuneita

Viime aikoina onkin loppunut tosi paljon hiustuotteita, mutta onneksi myös vähän muitakin.


Kuivashampoita loppui peräti kolme, tai no loppui ja loppui, muutama postaus sitten kerroin yhden kuivashampoopullon hajonneen ja se toimii niin vaihtelevalla menestyksellä, että heitän sen pois. Välillä Girlz Only Dawn 'til Dusk toimii ihan normaalisti, mutta välillä painetta purkautuu ihan muualta kuin pitäisi. Shampoo oli halpa eikä edes toimi kauhean hyvin, joten en jaksa temppuilla tuon pullon kanssa.

Girlz Onlyn kuivashampoita olen aikaisemmin jo käyttänyt pullon Hazy Days ja Dawn 'til Dusk -shampoita. Viimeisimpänä ja ikävä kyllä vähäisimpänä käytin pullon Party Nightsia. Kukkaistuoksuinen Hazy Days oli kuivashampoona melko keskitasoa, teki puhtaan näköiseksi, kohotti hieman. Sitruksinen Dawn 'til Dusk oli astetta heikompitehoisempi ja Party Nights sitten vielä heikompi. Se ei oikeastaan tehnyt hiuksille paljon mitään. Tuoksui kyllä tosi hyvältä. Hedelmäinen tuoksu kiehtoi myös muita ja alkoipa eräs miespuolinen henkilö minua halatessaan haistella hiuksianikin :D Joten herkulliselta siis tuoksuu, mutta siihen se sitten jääkin. Nyt on jäljellä vielä toinenkin pullo, samoin on yksi pullo Hazy Daysiä.

Ihan toista maata on Batiste Original. Se on tähän asti kokeilemistani kuivashampoista ihan paras ja pullo on ollut auki varmaan vuoden verran. Koska tuo on niin hyvää tököttiä, käytin sitä säästellen vain erikoistilanteissa, joissa oikeasti halusin varmasti toimivan kuivashampoon. Ja Batisteen pystyin luottamaan. Se kohotti mahtavasti ja teki hiuksista puhtaat. Valkoista siitä kyllä jää päähän tosi helposti, mutta kun vain harjaa ja harjaa niin katoaa se kyllä. Sitruunan tuoksun fani en niin hirveästi ole näissä, sitruksiset kuivashampoot kun tuoksuvat ihan vessanraikastimilta ja tuoksu jäi aika voimakkaana päähän, mutta muiden ominaisuuksien ansiosta sen voi antaa anteeksi. Varmasti ostan lisää kunhan ensin käytän kaapissa olevan täysikokoisen Blush -version ja matkakokoiset Tropic ja Original -putelit.

Lisäksi loppui yksi shampoo, mutta se on niin usein nähty blogissa, että en sitä nyt enää ala tänne laittamaan.


Hoitoaineista loppui Elida Revive & Shine, joka on tosi halpa ainakin Tokmannissa myytävä hoitoaine. Pariin kertaan noita on ollut tarjouksessa kolme pulloa 2 eurolla. Hintaansa nähden yllättävän hyvä, mutta tästä on tulossa enemmän juttua myöhemmin. Garnier Pure Active 2 in 1 loppui ja siitä olikin juttua täällä. Ja samoin Harper & Pirès Twinkle Toes Intensive Foot Cream, josta juttua täällä. Se olikin onneksi viimeinen tuubi vaikka voide olikin hyvä, mutta kolme tuubia samaa voidetta putkeen on jo vähän liikaa :D Haluan kokeilla muitakin. Myös Oriflame Giordani Gold Night Lash Treatment loppui sopivasti niin voin ottaa käyttöön uuden vastaavan tuotteen Oriflamelta. Tästä on juttua täällä.


Jee, kynsilakka loppui! Se on aina juhlan paikka. Yritän vähentää lakkojeni määrää karsimalla samankaltaisia  sävyjä pois. Punaisia omistan aika paljon ja niistä ekaksi uhriksi joutui L'Orealin Resist & Shine 525. Se koki loppunsa tehokäytössä varpaissa, sormiin siitä ei ole pitkiin aikoihin ollut lakaksi, koska se oli niin jäykkää jo. Varpaista nyt ei kukaan huomaa jos lakan pinta ei ole ihan tasainen. Silloin joskus kauan sitten priimakunnossa se oli hyvä lakka. Helppo levittää, peittävä jo yhdellä kerroksella ja lähti poiskin yhtenä isona liuskana kynneltä, joten ei tarvinut edes kynsilakanpoistoainetta. Pullossa luvattua 7 päivän kestoa sillä ei saanut, vaan liuska lähti irtoamaan jo parissa päivässä.


Lumenen irtopuuterista käytin rippeet, sekin on ollut auki jo vaikka miten kauan. Käyttäminen vain oli hidasta kun en tykännyt siitä yhtään. Puuteri oli jotenkin kauhean tunkkainen eikä pitänyt kiiltoa kurissa oikeastaan yhtään. Kivipuuterit on enemmän mun juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti