16. kesäkuuta 2013

Uudet aurinkolasit

Kesäloman alkamisen kunniaksi päätin tilata itselleni palkinnoksi hyvästä menestyksestä koulussa uudet aurinkolasit. Vanhat ovat jo vähän... no vanhat ja eivät enää oikein sovi tyyliini. Ne kun ovat sellaiset isot oikein teinipissislasit.

Olen aina halunnut pilottilasit ja mun mielestä ne on sellaiset, jotka sopii kaikille ja niissä jokainen näyttää hyvältä. Lisäksi halusin nimenomaan peililasit vaikka saatavilla oli myös sellaiset läpikuultavan ruskeat.

Siksipä luokseni saapui rapakon takaa tällaiset arskatJa jokaiseen tilaukseen laitetaan aina myös amerikkalaisia karkkeja, Reese´s Stickseistä en ole koskaan kuullutkaan, joten maistan innolla ja on nuo pikku pusutkin ihan söpöjä.


Olen taas ollut pois kotoa ja en mene kotiin ennen kuin torstaina hetkeksi ja sitten lähden taas pois juhannuksen viettoon. Ostoksiakin on kertynyt aika paljon kosmetiikan suhteen, etenkin uusia ihania kynsilakkoja(mm. Lorkun Confettille lähes vastaava korvaaja). Ja kaksi Oriflamen tilaustakin tuli, pitäisi vain ehtiä kuvaamaan kaikki jossain vaiheessa. No, oonhan mä sentään kesäkuussa ollut tähän mennessä 4 päivää kotona :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti