2. kesäkuuta 2013

Jäätävä jalkakuorinta

Esittelyssä oleva tuote lojui pitkään kaapissa käyttämättömänä, varmaankin ainakin vuoden verran. Syynä oli se, että tuote tuli kaupan päälle kun osti kuorintakäsineet ja muuten tuote olisi varmasti jäänyt hankkimatta.


Emendo Jalkakuorintasuola on piparmintulta tuoksuva raikastava kuorinta. Yleensä en piparmintun tuoksusta suuremmin välitä, koska niissä tuotteissa jossa sitä on ollut, tuoksu on ollut jotenkin teollinen. Emendon kuorinta sisältää aitoja 100% eteerisiä öljyjä ja ehkäpä juuri sen takia ihastuin tuoksuun toden teolla. Ja alkoi myös tekemään mieli piparminttukarkkeja. :D Tuoksu oli selkeästi havaittava, mutta ei liian voimakas. Niitäkin tuotteita vastaavalla tuoksulla on tullut vastaan, jotka saavat silmät vuotamaan.

Kuorintaa hierotaan puhtaille ja kosteille jaloille ja sen jälkeen annetaan vaikuttaa. Miten kauan? Se on hyvä kysymys, johon ei ole vastausta. Kai tuon annetaan vaikuttaa jokaisen sopivaksi katsomansa aika. Olen yleensä antanut sen olla jaloissa viitisen minuuttia.


Kuvittelin, että pieni 90ml purnukka kuluisi nopeasti, kuorinnathan ovat yleensä koostumukseltaan aika löysiä. Emendo oli yllätykseksi niin kovaa, että tarvitsi spaattelia sen kaiveluun. Jalalle tarvitsi ihan pienen nokareen, koska se levittyi niin suurelle alueelle. Ei taidakaan tuo tökötti loppua ihan heti. Kovuuden takia on myös tärkeää, että oikeasti jalat ovat kunnolla kosteat levitettäessä. Aine pehmenee kyllä kun tarpeeksi jaksaa hieroa, mutta koin sen silti tosi työlääksi levittää. Alussa tuntuu melko voidemaiselta ja mietinkin, että missä se suola on. Mutta kun vain hieroi ja hieroi niin alkoi voide lopulta tuntumaan karhealta.

Vaikutuksen aikana voide tuntui hieman lämmittävältä ja sen jälkeen se piti huuhdella pois lämpimällä vedellä. Huuhtoutui pois melko helposti, mutta yllätys oli suuri kun jalat sai kuivaksi. Tuote lupasi olla raikastava ja sitä se toden teolla on, tuntui, että jalat jäätyvät siihen paikkaan! Ehdottomasti siis kesätuote, talvella jalkoja palelee tarpeeksi jo ilman tätäkin. Mutta näin helteellä oikein mukava ja virkistävä tunne.


Raikastamisen lisäksi tuote lupaa poistaa kuolleen ihosolukon, kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Se selkeästi kirkasti jalkojen ihoa eli solukko kyllä lähti. Muista lupauksista en voi niin hyvää arvosanaa antaa. Iho oli aavistuksen pehmeämpi, mutta ei nyt mitenkään mainittavasti. Kosteutustehotkaan eivät olleet kovin suuret, koska iho tuntui kuivalta ja huusi jalkavoidetta. Ja kun vastasin huutoon voitelemalla jalat, imi iho voidetta kuin sieni. Tarvitsin arviolta kaksinkertaisen määrän voidetta normaaliin verrattuna.


Mutta tärkeintähän tässä tuotteessa nimensä mukaisesti oli tuo kuorinta ja sen se hoiti hyvin, lisänä vielä kiva tuoksu, joten tykkäsin kovasti ja käytän mielelläni loppuun.

Lomakin alkoi viimein perjantaina ja tulee kyllä tarpeeseen. Koulussa oli keskiviikkona kirjanpidon näyttö ja siitä sain yllättäen luokan parhaan tuloksen ja tietysti kiitettävän arvosanaksi. Palkitsin itseni siitä ostamalla kauan haaveilemani aurinkolasit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti