30. toukokuuta 2013

Parit kynnet

Pahoitteluni taas pienestä hiljaisuudesta, mutta huomisen jälkeen alkaa helpottaa. Kokeita oli viikolla muutama ja eilen näyttö, joten aika meni siihen eikä ihmissuhteissakaan ole vältytty sotkuilta, joten blogi jäi vähemmälle huomiolle. Huomenna vielä pitää hakea opintokortti ja sitten alkaa loma lopultakin.

Viimeisiksi koulupäiviksi halusin jotain värikästä, mutta tyylikästä ja päädyin ihan lempparipunaiseeni Yves Rocherin 101 Rouge, jota on kynsillä yksi(!) kerros eikä päällyslakkaa ole eli tuo on huippukiiltävä. Sitä on kehunut myös mm. Karkkipäivän Sanni. Levittyy lisäksi kuin unelma. Kynsinauhat ovat ehkä vähän sotkuiset, mutta siistin ne sitten jälkeenpäin, piti äkkiä ottaa kuva vielä kun aurinko paistoi. Nimettömään laitoin strasseja, jotta saan niitä kulutettua pois ja yhteen kynteen halusin glitteriä. Valitsin kokeilemattoman Coral Las Vegas -kokoelman sävyn Just Married, joka on ihana hologlitter. Yleensä tuon tyyppisissä lakoissa saa glittereitä kalastella tuolta ja niin kävi kun halusin noita isoja glittereitä kynsille. Siksi pieniä tuli vähän liikaa, olisin tykännyt enemmän jos niitä olisi vain vähän. Mutta sille ei enää voinut mitään ja ei ollut aikaa alkaa lakkaamaan uudelleen.Tuota ennen jokainen kynsi oli lakattu hololakalla, Color Clubin Sugarplum Fairylla, mutta se on nähty jo blogissa ja en koristellut lakkaa mitenkään niin en ottanut kuvia. Ne kynnet keräsivät kyllä huomiota 3 päivän ajan, mutta sitten parista kynnestä lähti lakka kokonaisena liuskana irti niin poistin lakat kaikista kynsistä.

Sugarplum Fairya ennen kynnet olivat kesäisen fuksian väriset, joissa pohjalla Wet n Wild Frosted Fuchsia. Upea sävy ja runsaasti shimmeriä, taittaa vähän siniseen/violettiin. Hankala lakka levittää, mutta helppo kuvata. Fuksiat lakat ja kamerani eivät yleensä tykkää toisistaan vaan kamera toistaa ne ihan väärän värisinä vaikka miten yrittää. Tämä näkyi sellaisena kuin se onkin. Yhteen kynteen halusin kokeilla ennen joulua ostamaani ihanaa Revlonin Snowglobes -kokoelmaan kuuluvaa Icicles Sheer -lakkaa, joka on läpikuultava, hyvin paljon siniseen taittava hologlitter. Sainpahan tälläkin kaksi kokeilematonta lakkaa pois pyörimästä.Kuivashampookin loppui ja etsin kaapista uutta käyttöön. Kaikki kaapissa olevat ovat uusia ja avaamattomia, joten ihmettelin kovasti kun yksi pullo oli puolillaan. Ja selvisihän se syykin, maanantaikappale oli vuotanut. Se laitettiin kaappiin hyvässä kunnossa ja se on seisonut siellä puolisen vuotta ja näköjään jossain vaiheessa jonkun syyn x takia alkanut vuotaa. Tuolta onneksi tulee vielä edes jotain pihalle, mutta välillä painaessa vain kaasua purkautuu ulos tuon mustan tötsän alareunasta. Taitaa vaan parasta olla heittää tuo pois ennen kuin se räjähtää käsiin :D No, onneksi se oli noista Girlz Only -shampoista se huonoimmalle tuoksuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti