20. toukokuuta 2013

Nivea In-Shower

Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi käyttänyt Nivean tuotteita ellei aurinkovoidetta ja kynsilakkaa lasketa. Jotenkin vaan olen aina kokenut merkin niin tylsänä, ettei mikään tuotteista suuremmin kiinnittänyt huomiotani ennen nyt esittelyyn tulevaa.


Nivea In-Shower Body Lotion Skin Conditioner on Nivean uusimpia keksintöjä ja pullossakin sitä mainostetaan innovaationa. Ja onhan se kyllä ainakin minulle ensimmäinen tällainen tuote johon törmään. Tuote vastaa vähän hiustenhoitoainetta, mutta vartalolle. Shampoolla pestään ensin hiukset ja sitten käytetään hoitoainetta. Nyt vartalokin pestään ensin suihkugeelillä ja sen jälkeen levitetään hoitoaine eli Nivea In-Shower.


Toki saman asian ajaisi suihkun jälkeen levitettävä kosteusvoide, mutta ainakin minulla se usein jää väliin kiireen tai puhtaasti vaan laiskuuden takia. Ei vaan aina jaksa voidella joka paikkaa ja sitten odottaa sen imeytymistä voiteesta riippuen hetken ajan tai tosi kauan. Eri asia olisi jos ihoni olisi kuiva ja vaatisi kosteutuksen pysyäkseen hyvänä, mutta satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta ihoni pysyy kunnossa ilman jokapäiväistä voitelua. Suihkussa sen sijaan tulee ehkä lotrattua liiankin kauan vaikka olisi millainen kiire, joten minulle sopii mainiosti suihkussa käytettävä kosteusvoide.


In-Showerin käyttö on simppeliä. Pestään vain vartalo normaalisti suihkugeelillä, suihkusaippualla tai millä ikinä nyt sitten haluaakaan pestä itsensä. Huuhdellaan, levitetään In-Shower ja huuhdellaan se pois. Ei hiustenhoitoaineiden tapaan 5 minuutin vaikutusaikoja. Sitten vain kuivataan iho ja heti on valmis pukeutumaan.

Voide on melko löysää, vastaa ehkä fluidimaista kosteusvoidetta eniten. Tuoksu arvatenkin on ihan perus Niveamainen, jota monet rakastavat, mutta minä en ole koskaan oikein tykännyt Nivean tuoksusta. Ei se paha ole, mutta ei suosikkejakaan. Levittyy tosi helposti, vaikka minulla oli epäilykseni sen suhteen, etenkin koska voide ei sisällä silikoneja jotka parantaisivat levitettävyyttä. Koko vartalolle riittää sellainen suunnilleen kämmenellinen(eli noin 4x kuvassa näkyvä määrä), riippuen tietenkin ihmisen koosta. Ensin otin liian vähän voidetta ja jouduin ottamaan pullosta lisää ja siinä tuli ilmi yksi huonompi puoli. Pullo on kamalan liukas ja se lensikin heti lattialle. Iso pullo, iso tömäys joten terveisiä vaan alakertaan. Sileästä pullosta oli mahdotonta saada kunnon otetta käsillä joissa oli voidetta. Pullossa saisi olla joku edes pienikin syvennys tai jotain joka rikkoisi tasaisen pinnan niin siitä saisi kiinni paremmin. Lattiakin jäi voiteen jäljiltä aika liukkaaksi, joten varovaisuutta pois lähtiessä.


Vaikka pullossa ei sanottukaan mitään vaikutusajasta, annoin voiteen imeytyä hetkisen verran, koska tuskin mikään niin ihmevoidetta on, että se ehtii kosteuttaa jos sen huutelee saman tien pois. Sitten oli aika huuhdella voide pois ja siinä olikin urakkaa. Varmaan monet ovat joskus levittäneet kosteusvoidetta ja pesseet sen jälkeen kädet. Tunne on tässä samanlainen, ihosta tulee hirmu liukas ja voidetta sai huuhdella kyllä tosi kauan, että tuntui siltä kuin siitä olisi edes suurin osa huuhtoutunut pois. Siltikin jäi vähän sellainen tahmainen olo. Se onneksi hävisi sitten kun sai ihon kuivattua pyyhkeeseen ja lähti pois kosteasta kylpyhuoneesta, jolloin iho kuivui kunnolla.

Pesin ihoni tarkoituksella palasaippualla, koska se saa lähes poikkeuksetta ihoni kiristävän kuivaksi. Suihkugeelit eivät ihoani kuivata, joten niiden kanssa en olisi tiennyt toimiiko voide vai ei. Ja kyllähän se toimii! Ihoa ei kiristänyt yhtään ja se oli suloisen pehmeä ja sileä. Tuntui todella kosteutetulta ja sellaiselta kuin se olisi kosteutettu öljyllä, mutta iholla ei kuitenkaan ollut minkäänlaista öljymäistä tai muunkaanlaista pintaa. Iholle ei jäänyt tuoksua, mikä on hyvä, koska en halua tuoksua Nivealta koko päivää.


Jatkossa siis aina kun ei huvita rasvailla ihoa suihkun jälkeen, voi käyttää tätä, joten se on todellinen pelastukseni. Kosteutusteho on vähintään yhtä hyvä, ellei parempikin kuin kosteusvoiteella. Jopa tuon huonon pois huuhdeltavuuden voi sen takia antaa anteeksi ja ainakin nyt tämän suunnilleen viikon käytön perusteella jatkossakin kyllä tulen ostamaan tätä. Oma ihoni on melko normaali vartalon osalta, mutta kuivaihoisille on oma versionsa tuotteesta sinisessä pullossa. Vielä jos tulevaisuudessa tähän kehiteltäisiin eri tuoksuja niin olisin onnellinen.

4 kommenttia:

 1. Kiitos kiinnostavasta tuotearvostelusta! Voide kiinnostaa minuakin, joten ehkä nyt uskallan ostaa sen testiin. Olisi tosi hyvä kiireaamuihin ja jumpan jälkeen, jolloin ei oikein ehdi erillisiä vartalovoiteita levitellä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että pikkuruisen blogini jutuista on apua isompien blogien pitäjillekin :)

  VastaaPoista
 3. Minusta sitä ei tarvitsekkaan hinkata kokonaan pois, vaan pitää jättää semmonen "kalvo" :) niin ainakin itse teen ja se kyllä häviää siinä kuivatellessa.

  VastaaPoista
 4. Vaikutusajasta, että itse en ole antanut vaikuttaa ollenkaan ja on silti imeytynyt ihan yhtä hyvin, käytän tosin sitä kuivemman ihon versiota :)

  VastaaPoista