25. toukokuuta 2013

Yksi pojista

Ilmeisesti olen edelleen sairas kun ensin en ostanut Seppälästä mitään ja nyt sitten olen viihtynyt 2 viikkoa sinisissä(!) kynsissä... Väri jota yleensä vierastan kynsilläni todella paljon ja yleensäkin vaatteissa ja suunnilleen kaikessa muussakin sininen on sellainen josta en tykkää.

Yhtenä päivänä oli kauhean vaikea keksiä mitään lakkausta. Ongelmaa ei olisi, jos olisi syksy tai talvi ja voisi lakata tummilla lakoilla tai muuten vaan maanläheisillä sävyillä. Kesällä kuitenkin se olisi outoa, joten pitäisi lakata kirkkailla väreillä. En millään keksinyt mitä lakkaa käyttäisin ja tein varmaan 5 eri lakkausta ja kaikki poistin saman tien. Lopulta meinasin jo, että menen kouluun ilman kynsilakkaa. Sitten kuitenkin tutkailin kynsikiekkojani ja löysin kivan sävyn.


Miners 671 One Of The Lads on aika kirkas sininen lakka, jossa on paljon hopeista tai kultaista shimmeriä, en oikein saa selvää kumpaa se on. Vaikka Minersilta omistin ehkä maailman huonoimman nestemäisen eyelinerin, oli kynsilakka yllättävän hyvä. Lakkasin tällä viimeksi vuosikausia sitten, joten en muistanut millainen lakka on laadultaan, saati sitten miten kiva väri se onkaan.

Kuvassa siitä puuttuu jo pikku palasia, koska päivänä jolloin lakkasin, ei paistanut aurinko yhtään ja tämä lakka oli älyttömän vaikea saada näkymään kuvassa oikean värisenä. Kuvassa lakka on ollut jo päivän kynsillä. Siniset lakat eivät yleensä sovi ihonväriini, mutta tämä kävi mielestäni hyvin. Siitä kyllä ekan viikon aikana irtosi palasia kärjistä, mutta lakka oli helppo korjata lakkaamalla paljastuneet kohdat uudelleen. Lakassa on paljon shimmeriä tai melkein voisi sanoa, että pientä glitteriä, joten korjatut kohdat sulautuivat hyvin vanhaan lakkaukseen.


Halusin jotain koristelua ja kivan keltainen kukka vaikutti hyvältä idealta, mutta siitä näkyikin läpi sininen lakka joistain kohdin niin en tykännyt ja otin sen pois. Täytyy jatkossa muistaa käyttää näitä fimoja vaan vaaleiden lakkojen päällä.

Sivellin oli pitkä, ei erityisen paksu ja muutenkin sellainen melko perus, mikä on tyypillistä halpislakoille. Yllättäen se kuitenkin oli tosi hyvä lakkauksessa ja sillä sai lakattua tarkasti. Kynsinauhoja ei tarvinut siistiä yhtään. Haju Minersissa on halpislakoille myös tyypillisesti tosi paha ja voimakas, mutta lakka peitti lähes kokonaan yhdellä kerroksella. Laitoin kuitenkin toisenkin kerroksen, koska jotkin kohdat jäivät aavistuksen läpikuultaviksi. Eka kerros kuivui tosi nopeasti ja toisen kerroksen kuivumisaika oli keskivertoa.

Viihdyin sitten ilman koristeita viikon verran ja toiselle viikolle halusin jotain koristelujakin, joten tartuin Sally Hansenin Gem Crushiin sävyssä 04 Bling-tastic ja vetäisin kärjet sillä.


Näillä menikin sitten hyvin toinen viikko ja glitteriset kärjet kestivät hyvin lohkeilematta. Kuvissa lakan upea säihke ei pääse yhtään oikeuksiinsa. Ehkä se sininen ei olekaan niin kamala väri kun vaan löytää oikean sävyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti