12. toukokuuta 2013

31 Viikon kynsilakkahaaste: Animal Print


Haaste jatkuu Animal Printillä, johon olisi kyllä ollut huikean paljon kaikkia juttuja mielessä, mutta päädyin sitten tekemään Riikinkukkokynnet, koska tuo lintu on paitsi kaunis, myös todella tärkeä minulle. Ajanpuutteen vuoksi tein riikinkukonsulan vain yhteen kynteen.

Pohjalle halusin jotain vaaleaa pastellisävyistä, mutta kuitenkin myös kouluun sopivaa. Vaaleansinisiä tai -vihreitä kynsiä en kouluun halua laittaa, joten valitsin sitten vaalean shampanjanvärisen Essencen Nail Art Cracking Base Colourin sävyssä 01 Sparkling Champagner. Sitä kaksi kerrosta, kärjet jäivät vähän kuultamaan läpi, mutta koska liukuvärjäisin päälle niin annoin sen olla.


Sitten tein yhteen kynteen riikinkukonsulan käyttämällä vihreää ja sinistä ja tummansinistä Nail Starin lakkaa. Kärkiosaan pallero MNY 445 kultaisella ja keskelle sininen strassi. MNY 445 -lakalla myös liukuvärjäsin loput kynnet.


Sitten vielä liukuvärjäys kärkiin riikinkukkomaisella Rimmel 898 Fanaticilla. Aivan upea merensininen joka hohtaa turkoosina/vihreänä. Kuvaan ei tämä upea väri suostu tietenkään tallentumaan kunnolla, mutta joten kuten sain sen kuvattua päivänvalossa ja salamalla.Päälle vielä laitoin Modan lakkaa jossa ei ole minkäänlaisia numeroita tai nimiä, mutta se on kiva glitter, jonka hankin rakastamani Lumenen Saturdayn seuraajaksi kun vuosia yritin etsiä dupea sille löytämättä, mutta tämä on jo melko lähellä. Vähän jäi kynnet röpelöiseksi, mutta en antanut sen nyt haitata kun ei se kaukaa katsottaessa näy.

Käytetyt lakat:
-Nail Star sininen, tummansininen, vihreä
-Moda
-MNY 445
-Rimmel 898 Fanatic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti