28. kesäkuuta 2013

Kalkkipölyä

Nyt ehtii olemaan muutaman päivän kotona niin saa blogiinkin juttuja ja täytyy kirjoitella juttuja myös varastoon niin saa reissussakin julkaista niitä. Kynsillä on viikon verran ollut Rimmelin Gold Save The Queen, mutta siitä en ehtinyt ottaa kuvia ennen kuin se oli jo siinä kunnossa ettei siitä saanut nättiä kuvaa. Täytyy lähiaikoina lakata kynnet sillä uudelleen ja ottaa kuvat. Se nimittäin oli aika kaunis.

Tänään vaihdoin kuitenkin lakat kynsiin ja halusin ehdottomasti kokeilla Maybellinen Chalk Dustia. Alle halusin kokeilla sellaista lakkausta jota en ole ennen kokeillut eli Skittles -kynsiä.

Pahoittelut rumista kynsinauhoista kun niiden hoito on lomalla vähän jäänyt.

Peukalo: Oriflame Getaway sävy Coral. Kaunis erikoisemman sävyinen koralli, yleensä ajattelen korallin aavistuksen oranssimpana, tämä on enemmän pinkki. Pullossa ei näytä kauhean neonilta, mutta kynsillä on aika räikeä. Peittää helposti yhdellä vähän paksummalla kerroksella, mutta jotta lakka kuivuisi hyvin, laitoin kaksi ohutta kerrosta.

Etusormi: Oriflame Colour Breeze sävy Coral. Tämä koralli taas on liian oranssi, jotta mieltäisin sen koralliksi. Aavistuksen jellymäisen oloinen cremelakka peittää myös kahdella kerroksella.

Keskisormi: Avon Inspire, joka nähtiin aikaisemmin jo Conversekynsissä.

Nimetön: Essie Navigate Her on lempivihreäni ja eka Essie -lakkani. Peittää kahdella kerroksella. Nähty aikaisemmin täällä.

Pikkusormi: Rimmel Sky High. Tähän lakkaukseen ehkä hieman liian tumma sininen, mutta minkäs teet kun ei omista vaaleampia. Sitäkin kaksi kerrosta, joista toinen aika paksu. Muuten olisi tarvinut kolme.


Sitten jokaisen kynnen päälle yksi kerros Maybellinen Color Show Polka Dots -kokoelman Chalk Dust -lakkaa. Se on hyvä lähes dupe L'Orealin Confettis -lakalle, jota en ehtinyt saamaan ja varmaan moni muukin jäi ilman, joten tässä on sille erittäin hyvä vaihtoehto ellei parempikin. Ainakin minä tykkään enemmän tästä, lorkussahan glitterit ovat tasakokoisempia. Chalk Dustissa isojen ja pienten glitterien välinen kokoero on suurempi, joten se näyttää omaan silmääni kivalta. Ja lorkussa on vain kahta eri kokoista glitteriä, tässä neljää.

Glitteriä on paljon ja yksi kerros riittää mainiosti. Isompia glittereitä saa vähän kalastella ja asetella kynsille, mutta niinhän se yleensä aina on isojen glitterien kohdalla. Kuivuu tosi nopeasti ja rakastuin tähän lakkaan kyllä toden teolla! Lisäksi se on kirkkaalla pohjalla monikäyttöisempää kuin kokoelman muut värillisellä pohjalla olevat lakat.


4 kommenttia:

  1. Mulla on se "konfettilakka", ja niitä näytti ainakin Sokoksen alessa olevan vielä jäljellä :) Tykkäilen siitä just sen takia, kun siinä on vaan paria erikokoista glitteriä, tämä Maybellinen on makuuni hieman liian sekava. Kuitenkin nätti sun kynsillä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon etsinyt vaikka mistä kaupoista sitä ja missään ei ole ollut, niitä muita kyllä on vaikka kuinka, mutta niitä en halua. Omaan makuuni tuo Maybelline sopii paremmin, se on vähän samantyylinen kuin kuolaamani Sonnetariumin Samurai Princess, tikkuglitter vaan puuttuu :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana lakkaus! Alkoi heti tehdä mieli itsellekin tuollaista. Mä olen käyttänyt viime aikoina lähes joka lakkauksessa Wet'n Wildin Fergie-kokoelmassa ilmestynytttä lakkaa, joka on vähän samannäköistä kuin tuo Maybellinen.

    VastaaPoista