18. heinäkuuta 2013

Kynsinauhat kuntoon

Pahoitteluni pienestä tauosta postauksissa taas, tällä kertaa tosin syy ei ollut minun vaan blogger ei päästänyt minua kirjoittamaan tai tekemään mitään muutakaan. Herjasi vain jatkuvasti, että emme voi toteuttaa pyyntöä ja blaa blaa. Mutta jospa nyt onnistuisi.

Koko kevään ja kesän kynsinauhani ovat olleet välillä aika surkeassa kunnossa, etenkin molempien käsien keskisormet ovat rutikuivat ja olen kokeillut tuloksetta vaikka minkälaisia voiteita ja öljyjä niihin. Heräteostona löysin poistomyynnistä Trind Cuticle Balsamin muutaman euron hintaan. Se osoittautui kynsinauhojeni pelastajaksi.


Söpön vaaleanpunainen hyvältä tuoksuva balsami on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen Duo-Liposomiteknologian ansiosta. Vaikuttavina ainesosina ovat d-Panthenol, Hyaluronihappo, Phytantriol ja Allantoini. Kaiken lisäksi balsami on öljytön ja rasvaton, joten se ei haittaa kynsilakkojen käyttöä.


Balsamia levitetään siveltimellä kynsinauhoille ja annetaan vaikuttaa 2 minuutin ajan. Sen jälkeen balsami hierotaan kynsinauhoille ja sitä ympäröivälle iholle kunnes se on imeytynyt. Kokeilemani voiteet ja öljyt olivat melko huonoja imeytymään kokonaan ja kynsinauhat jäivät kiiltäviksi, samoin ympäröivä iho ja sen takia kynsistä ei voinut esimerkiksi ottaa kuvia heti(voitelen/öljyän kynsinauhat lakkauksen jälkeen). Trind imeytyi rutikuiviin kynsinauhoihini loistavasti ja katosi ihon pinnalta täysin, jolloin kuvat pystyi ottamaan heti.

Balsami kynsinauhoilla

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen röpelöiset kynsinauhat olivat siistit, lihatikut eivät hävinneet tietenkään heti, mutta päivittäin käytettynä nekin alkoivat vähenemään ja sain viimeinkin kauniit kynsinauhat. Tämä taitaa olla sellaista tököttiä, että se jää ihan vakituiseen käyttöön ja hylkään kaikki muut kynsinauhavoiteet ja -öljyt kun ei niistä kerran apua ollut.

Tässä kynsinauhat ennen balsamin käyttöä. Muut on ihan ok, mutta keskisormi on huonossa kunnossa.

Ja tässä muutaman viikon käytön jälkeen. Kynsillä Oriflame Getaway -lakka sävyssä Coral ja Coral Prosilk Las Vegas - kokoelman lakka sävyssä Just Married sekä perhostarra.


4 kommenttia:

  1. Pitääpä kokeilla, jos minäkin saisin kynsinauhani tuolla parempaan kuntoon. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Eksyin sun blogiin töttöröö! Hyvä blogi, hyvin kirjoitettua, asiallista tekstiä mutta kuvat voisivat olla himpan verran isompi, .. ;) Ryhdyn kuitenkin lukijaksi! PS. tuon tekstivahvistussysteemin voisi ottaa pois, rasittava.. :D
    PPS. Tuo balsami vaikuttaa fiksulta!

    VastaaPoista