28. heinäkuuta 2013

Cuccio Naturale -kosteusvoide

Cosmeryan taannoisessa tilauksessa näytteenä mukana tuli pikkuinen näytetuubi Cuccio Naturalen Butter Blend Pomegranate & Fig -kosteusvoidetta. Söpö tuubi oli epäkäytännöllisen hankala käyttää ja piti lopulta leikata auki, mutta muuten ihastuin voiteeseen toden teolla.Voide on tarkoitettu väsyneelle ja kuivalle iholle. Oma ihoni ei ainakaan kuiva ole ja väsyneestä en niin tiedä. Miltä väsynyt iho tuntuu tai näyttää? Voide piristää ja suojaa ihoa ja se on vielä antioksidanttinenkin. Se sisältää A, B5, D3, E ja F vitamiineja sekä kasvis- ja hedelmäuutteita. Voide vapauttaa 2 tunnin välein kosteuttavia aineita ihoon patentoidun koostumuksen ansiosta 24 tunnin ajan, jota en kyllä ihan täysin usko. Voiteessa ei ole öljyä mikä sopii minulle mainiosti. Öljyt imeytyvät omaan ihooni kauhean huonosti enkä jaksa odottaa imeytymistä ikuisuuksia. Voide sopii niin vartalolle, käsille kuin jaloillekin. Testasin tämän vartalolle ja samalla tietenkin myös kädet saivat osansa käsillä levitettäessä.

Koostumukseltaan voide ei nimestä huolimatta ollut vartalovoin tyyppistä vaan ihan keskiverron kosteusvoiteen oloista. Ei lirua, mutta ei hirmu paksuakaan. Levittyi helposti, mutta ei riittänyt kovin suurelle alueelle. Koko vartalon voiteluun meni tuo yksi tuubi kokonaan.


Tykkäsin voiteesta tosi paljon. Se imeytyi lähes saman tien eikä jäänyt ihon pinnalle pyörimään tai tehnyt sitä valkoista kerrosta(sanotaanko sitä nyt sitten emulgoitumiseksi) jota inhoan. Kosteutusteho oli omalle vartalon osalta melko normaalille iholleni juuri sopiva. Voide oli hyvin miedon tuoksuinen, ilmassa tuoksu ei leijaillut lähes ollenkaan. Sen haistoi vain läheltä haisteltuna, jolloin tuoksu oli ihana karkkimainen makea, mutta ei liian makea tuoksu. Viikuna ei onneksi tuoksunut kovinkaan paljon, koska sitä inhoan ihan joka muodossa. Voiteen jäljiltä iho jäi uskomattoman pehmeäksi ja sileäksi. Hetken aikaa vain tunnustelin ja silittelin ihoani. :D  Käsistäkin tuli unelmanpehmeät.

Kaiken kaikkiaan mahtava voide, joka ilman tuota näytettä olisi melko varmasti korkean hinnan takia jäänyt kokeilematta. Täysikokoinen 240g purkki maksaa 23 euroa, mutta siitä huolimatta jos joskus vielä tilaan Cosmeryasta tai muualta josta tätä saa, on hyvin suuri mahdollisuus, että ostan sellaisen tai vastaavaa vaniljan ja sokerin tuoksuista. Ainakin sitten kun kosmetiikkakaappini pursuavat kosteusvoidevarastot on käytetty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti