9. heinäkuuta 2013

Postissa tulleita +Lisäyksiä BB-viikolle

Oriflamen paketti tuli viimeinkin pienten sotkujen jälkeen kun maksupalvelu tai mikä lie onkaan hukkasi rahani ja niiden etsimiseen meni aikaa ja sain jo maksukehoituksia sun muita ja tietenkin sähköpostilleni eston ettei tilausta siitä osoitteesta lähetetä. Onneksi rahat löytyivät ja paketti lähti matkaan.


 Äiti toi myös pari kosmetiikkatuotetta mulle lisää kun äiti saa Trendin ilmaisnumeroita ja tämä on nyt järjestyksessään kolmas. Mukana tuli Lumenen Vitamin C+ Heleyttävä BB-voide ja Arctic Sun Bronzer. Hän ei meikkaa, joten toi ne minulle. Lumenen BB-voidetta tuskin tulee käytettyä kun se on anti-age sekä sävykin varmasti liian tumma kun se on Medium. Aurinkopuuteria en varsinaisesti tarvitsisi kun kaapissa on jo kolme, mutta ehkä tuo joskus tulee käytettyä. Vaaleampi sävy ainakin on hyvä kun vaalealle iholleni useimmat aurinkopuuterit on liian tummia.


 Oriflamen tilauksesta voin oikeastaan olla ylpeä. Tilasin katalogista vain nuo kolme tuotetta! Shampoota mulla on kaapissa enää yksi pullo ja toinen käytössä, joten tilasin molempia rasvaisille hiuksille tarkoitettuja. Kestosuosikkini Nature Secrets Nettle & Lemon jonka tuoksuun en varmaan koskaan kyllästy ja Hair X Pure Balance, joka on edellistä vieläkin parempi kun juuri on käytössä sitä yksi pullo. Roll-on dödöjä on vain yksi ihan loppumaisillaan oleva, joten Activellen Cotton Dry on sen seuraaja. Ihastuin sen tuoksuun katalogin tuoksutäplässä.


 Ilmaista kamaa tulee joka tilauksessa aika paljon kun nyt on menossa Kesä käy! -kampanja. Tällä kertaa vuorossa oli Hyper Stretch -ripsiseerumi jollaista käytän parhaillaan ja toinenkaan ei ole pahitteeksi sekä Optimals Foaming Gel ja Balancing Toner. Kasvovettä en tarvitse kun sitä on niin paljon ja puhdistusgeeliä odottaa jo avaamaton puteli kaapissa eli nuo taitaa mennä myyntiin. Tilaajalahjana sain Volume Build -mascaran jollainen mulla on ja sekin menee myyntiin. Kyselyyn vastaamisesta sain palkinnoksi Vivacity -tuoksun. Se ei ihan minun makuuni ole, joten sekin myyntiin.


 Demoja tilailin taas aika lailla. Ihanat japani-henkiset Aimi-sarjan tuotteet halusin saada joka tuoksussa. Kun äiti rohmusi käsivoiteet ja suihkugeelit sun muut, päätin tilata itselleni jokaista Fragrance Mistin sekä yhtä myös dödön varaston täydennykseksi kuten edellä mainitsinkin. Tuotteiden mainoskuvatkin on jo niin kivoja, että piti saada tuotteet. :D En kyllä osaa päättää mistä tykkäisin eniten. Vihreä Whispering Breeze tuoksuu jasmiiniteeltä, villiruusulta ja vaaleilta puilta, vaaleanpunainen Heavenly Blossom tuoksuu kukkaisteeltä, kirsikankukilta ja santelilta sekä oranssi Mystic Caress tuoksuu pionilta, toffeelta ja agarpuulta. Hyvät tuoksut jatkuvat vielä Pure Naturen uudessa Pear & Nectarine -silmänympärysgeelissä.

Kuva: GoogleSuurimman innostuksen aiheutti kuitenkin ilmainen demo eli ensi jaksossa(11) myyntiin tuleva Oriflamen BB! Odottelinkin, että milloin sellainen tulee kun Avonilla on jo omansa. Nyt Oriflamellakin on Skin Dream Beauty Balm. Ja sain vielä sävyn Light eli pitäisi olla sopiva iholleni kun Oriflamen tuotteet on pohjoismaisen vaalealle iholle suunniteltuja. Tästä on vieläkin vaaleampi sävy Fair sekä pikkuisen tummempi Medium. Tästä ainakin saa tulossa olevalle BB-viikolle taas yhden voiteen lisää arvosteluun.

Kaikenlaisia muitakin mahtavia uutuuksia on tulossa ensi jaksossa ja odotan niitä innolla! Uusia tuoksuja ja muuta kivaa!

2 kommenttia:

  1. Mä en tiedä, miten Anti Age tietyissä piireissä ymmärretään, mutta tuo Lumenen BB-voide on tarkoitettu alle 30-vuotiaille, tai lähemmäs 25-vuotiaille eli aika nuorille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota en tiennytkään, olen aina mieltänyt anti-age tuotteet hieman iäkkäämmille rouville tai ennaltaehkäiseviksi +30 vuotiaille. No, joka tapauksessa sävy on melko varmasti liian tumma minulle.

      Poista