1. elokuuta 2013

Oriflame -tilaus

Taas kuukauden yksi odotetuimmista päivistä tuli eli Oriflamen paketti saapui. Kuka ei ilahtuisi paketillisesta kosmetiikkaa vaikka suurin osa siitä onkin (onneksi) muille ihmisille.

Tällä kertaa itselleni tuli tällaista


 Incredibalm sävytetty huulivoide sekä Pink Me Perfect huulikiilto, joka mukautuu huulien sävyyn. Kolmantena huulituotteena uusi syötävän hyviltä marjoilta tuoksuva Power Shine Juicy Lip Gloss sävyssä Juicy Cherry. Sen tilasin ihan puhtaasti tuoksun takia. Reissuja ajatellen tilasin Enigma Dare To Dream -voideparfyymin niin ei aina tarvitse ottaa pulloa mukaan ja pelätä, että se hajoaa.Todella vähiin käyneitä roll-on varastojani kasvattamaan Divine Sensual, joka mulla on jo hajuvetenä. Myöskin syötävän hyvältä tuoksuva Nature Secrets Ginseng & Passion Fruit dödö ja Swedish Spa Refreshing Anti-perspirant, jonka tuoksuun ihastuin aikaisemmin käyttämäni dödön ansiosta.

Swedish Spa Stimulating Shower Gelin tilasin myös tuoksun takia ja poistomyynnissä oli viimeisen kerran Optimals Matte Touch Night Gel-Cream kun vanhat myydään pois pari kuukautta sitten uudistuneen Optimals-sarjan alta. Kyseistä geeliä ja sen päiväversiota meinasin usein tilata, mutta se oli niin hintavaa, etten koskaan sitä tullut tilanneeksi. Nyt poistomyynnissä hinta oli jo niin alhaalla, että se oli otettava.

Viimeisenä vielä laukunjärjestäjä niin ei aina tarvi etsiä missä mikäkin tavara on.


Ilmaisina tuotteina sain Volume Build Mascaran, Absolute Concealer for eyes -peitevoiteen ja Age Defying Radiance Elixirin. Ilmaisena demona seuraavassa jaksossa myyntiin tuleva Overnight Nail Mask -kynsinaamio. Noista en mitään tarvitse itse, joten nuo menee myyntiin. Kynsinaamio olisi muuten ollut kiva, mutta mulle hankala käyttää kun kynnet on aina lakattuna.Ja lopuksi kaikille, jotka olette kommentoineet postauksia. Bloggerin temppuilun takia saattaa mennä jonkin aikaa ennen kuin pääsen niitä julkaisemaan ja vastailemaan. Pitkään jatkunut ongelma ei vieläkään hellitä ja jo pelkkä postauksen julkaiseminen on työn ja tuskan takana. Välillä tekee mieli luovuttaa ja antaa blogin olla täydessä hiljaisuudessa jonkin aikaa, mutta yritän nyt vielä ainakin taistella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti