20. elokuuta 2013

Yllättävän hyvä

Joskus kun hoitoainevarastoni vetelivät viimeisiään ja ainoa hoitoaineeni oli käytössä oleva pullo, iski jo pieni paniikki mistä löydän jonkun kivan hoitoaineen. Niihin aikoihin kuin tilauksesta eteen sattui Tokmannissa Elidan hoitoainetarjous, tai no oli siinä shampoitakin, mutta niitä minulla oli yllin kyllin. Hoitoaineita sai 3kpl kahdella eurolla. Merkki oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta halvan hinnan takia päätin ostaa kaiken varalta satsin näitä. Toki halpa hinta myös epäilytti, harvemmin ihan halpistuotteet toimivat.

Mutta tämä toimi.


Valitsin kaksi pulloa Revive & Shine hoitoainetta ja yhden Care & Protectin. Hiukseni ovat nykyään siinä kunnossa, että ne eivät niinkään tarvitse korjaavia hoitoja vaan enemmänkin sileyttä joskus hieman pörröisiin latvoihin ja lisäkiiltokaan ei koskaan ole pahitteeksi.

Revive & Shine on violetin pullonsa mukaisesti väriltään hennon pastelliviolettia, melkein vaaleanpunaistakin. Koostumukseltaan yllättävän paksua, halpikset usein on liruja. Tuoksu on vähän vaikea kuvailtava, muistuttaa jonkin verran joidenkin L'Orealin shampoiden tuoksuja. Ihan siedettävä tuoksu, ei superhyvä, mutta ei sellainenkaan joka aiheuttaisi nenän nyrpistelyä. Paksun koostumuksensa ansiosta ei katoa hiuksiin, joten sitä ei tarvita hirmu suuria määriä. Vaikutusaika on 1-2 minuuttia eli hieman lyhyempi kuin muissa, keskimäärin käyttämissäni on ollut 3 minuutin vaikutusaika. Mutta en kyllä koskaan sekuntikellolla ota aikaa, vaan pesen hiukset, länttään hoitoaineen latvoihin ja sen vaikuttaessa pesen sekä kuorin kasvot ja pesen vartalon, jonka jälkeen huuhdon hoitoaineen pois.

Elidan hoitoaineen huuhtoutuvuus on keskivertoa, se ei ihan helpolla lähde, mutta ei ole sieltä vaikeimmasta päästäkään. Jälkeensä se jätti yllättäen todella sileät, takuttomat ja kevyen tuntuiset hiukset, mitä en tämän hintaluokan tuotteelta ensimmäisenä odottaisi. Silikonit tässä luultavasti eniten kyllä tekevät tuon, mutta hoitoaineissa sallin silikonin ja shampoot taas mielelläni valitsen ilman silikonia.


Care & Protect on melko lailla samanlainen kuin Revive & Shine. Eri väristä ja tuoksuista vain ja on incissäkin pienen pieniä eroavaisuuksia (Care & Protectista puuttuu Limonene, Dimethiconol on hieman eri kohdassa inciä ja väriaineet ovat tietenkin erilaiset). Care & Protectin tuoksu on täyteläisempi ja makeampi. Muistuttaa jotain hajuvettä. Vaniljaisen makean mausteinen pienellä hedelmäisyydellä ja itämaisuudella. Tykkään tämän tuoksusta enemmän.


Kokonaisuutena molemmat ovat hyviä tuotteita ja voin suositella kokeilemaan jos hiuksesi ovat kohtalaisen hyväkuntoiset ja olet liikkeellä vaikkapa opiskelijabudjetilla tai muuten vain et halua käyttää hoitoaineeseen hirveästi rahaa. Täälläpäin näitä ei ole jatkuvasti saatavilla, mutta näiden oston jälkeen olen pariin otteeseen nähnyt samaisen tarjouksen kaupassa, joten eiköhän näitä vielä nähdä myynnissä.

2 kommenttia:

  1. Muistelen että olisin nähnyt tuon merkin tuotteita (ehkä just shampoota ja hoitsikkaa) Tokmannilla tarjouksessa, mutta sen enempiä en niihin kiinnittänyt huomiota. Nyt kyllä tuli olo jotta näitähän voisi testatakin! =)

    VastaaPoista