10. elokuuta 2013

30 Päivän kynsilakkahaaste - FlowersJos taas kesän jälkeen jatkaisi tätä haastetta. Haasteen kynnet eivät ole mitkään ihmeelliset, mutta tässä samalla tulee esiteltyä yksi uusimmista lakoistani.

Kynsien kärkiin laitoin alle kerroksen Essien Navigate Her -lakkaa, koska päälle tuleva glitter on liian läpikuultavaa yksinään.

Navigate Her:in päälle lisäsin kaksi kerrosta tuota edellä mainittua uutta lakkaa eli Rimmelin kesän uutuuskokoelman Cocktail Colour In A Flashin ihanaa vihreää glass flecked sävyä 150 Cutie Colada. Olisin kelpuuttanut kokoelmasta itselleni muutkin lakat, mutta sallin itselleni vain yhden. Valinta oli vaikea, mutta sävyistä erikoisimmaksi katsoin sitten Cutie Coladan.

Päälle vielä lisäsin valkoisia kukkatarroja, jotka eivät erityisen hyvin pysyneet ja seuraavana päivänä puolet olivat irronneet, koska näiden laatu on tosi heikko. Mutta eivätpähän ne maksaneetkaan kuin 8,90€/2500 tarraa(50 arkkia).
Seuraavana onkin Delicate Print, joka voi olla hankalampi keksiä. Odotan kyllä sitä päivää kun pääsen haasteessa noihin Inspired By -haasteisiin, koska niihin kyllä keksin vaikka mitä. Mutta sitä ennen on saatava nämä tylsät haasteet pois alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti