30. elokuuta 2013

Incontro

Ihmisten ilmoilla liikkuessani käytän harvoin huulipunaa ja jos käytän niin se on ehdottomasti nudepuna. Rohkeuteni ei riitä kovin värikkäiden punien käyttämiseen. Siksi olin hyvin iloinen kun Oriflamelta tuli tieto uudesta nudepunakokoelmasta, joka kuuluu Giordani Gold Incontro -sarjaan. Incontro tarkoittaa vapaasti suomennettuna kokousta, tapaamista tai miksei treffejäkin, kuten Incontron mainoskuvissa näyttäisi olevan ja mielestäni sävyt ovat kyllä juuri sopivia noihin tilanteisiin.


Punia on kolme ja ne on pakattu kauniisiin hillittyihin hylsyihin. Punat ovat koostumukseltaan melko lailla Lumenen Wild Rose -punien kaltaisia. Tuoksukin lähes samanlainen eli vahamainen hennolla makealla tuoksulla. Ensin pelkäsin etenkin Passionately Peonyn olevan liian räikeä, samoin Whispers In Mauve vaikutti liian tummalta. Mutta punat ovat hyvin hyvin läpikuultavia, joten väriä ei tule paljoa. Sehän passaa minulle. Muutenkin ne ovat huulilla miellyttävän huulirasvamaisia. Superhelppoja levittää hätätapauksessa ilman peiliäkin jopa, levittyvät tasaisesti ja kosteuttavat erinomaisesti. Pysyvyys ei näin ohuilla punilla ole tietenkään kovin hyvä, mutta helpon levittyvyyden ansiosta syömisen jälkeen voi sipaista pikaisesti uuden kerroksen huuliin.Petal Caress on kokoelman vaalein, kuvassa se näyttää liian tummalta kun nämä olivat todella vaikeita punia kuvata todenmukaisen sävyiseksi. Se vastaa sävyltään huulteni omaa väriä ja on siksi minulle helpoin käyttää. Se vain tasoittaa huulteni värin.


Passionately Peony näyttää joka kuvassa ihan liian pinkiltä, vaikka se enemmänkin on kylmä punainen. Sen sävy epäilytti eniten, mutta se ei onneksi ole huulilla sellainen miltä puikossa vaikuttaa. Ei kuitenkaan minulle ihan jokapäiväinen sävy, koska näistä kolmesta se muuttaa huulten sävyä eniten. Alempana olevissa huulikuvissa sen tuoma muutos ei erotu niin selkeästi kuin luonnossa. Mutta silti se ei ole makuuni liian värikäs, vaan ihan käyttökelpoinen joissain tilanteissa.


Petal Caressia astetta tummempi, ruskehtavan kylmä violettiin vivahtava nude on myös minulle hyvin käyttökelpoinen. Muuten sävy on Petal Caressin kaltainen, mutta se tummentaa huulia hieman.Yllä olevassa kuvassa ensimmäisenä paljaat huulet ja muissa kaikki kolme huulipunaa.

Tykkäsin näistä kyllä kovasti ja niiden ansiosta voin käyttää huulipunaa hieman useamminkin. Nudepunia joista tykkäisin on vähän hankala löytää ja siksi vaalin tarkasti muutamaa löytämääni loistavaa yksilöä. Niitä ei saa enää mistään ja lempparini alkaa vähenemään uhkaavasti. Onneksi Incontrot tulivat pelastamaan ja Whispers In Mauvea voisi vaikka tilata toisenkin kappaleen.

2 kommenttia:

  1. Multa meni nämä ihan ohi kun selasin aikaisemmin tänään Oriflamen kuvastoa. Ehkä ihan hyvä vaan tai olisin varmaankin tilannut kaikki kolme :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä sä ne ehdit näkemään kun nuo tulivat vasta vähän yli viikko sitten myyntiin ;) Itse taistelen vastaan halua tilata se poskipuna(http://fi.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/fi_FI/42500071-1415300079-incontrio-C9-507x257.jpg), saa nähdä voinko vastustaa :D

      Poista