23. marraskuuta 2013

Loppuneita

Tässä taas yksi satsi loppujia, tästä tulikin aika pitkä postaus, mutta en osannut lyhyemminkään noita kuvailla ja haluan purkeista eroon, joten laitan kaikki samaan postaukseen. Osassa käytän vanhoja kuvia hermojen säästämiseksi, koska näissä valaistusolosuhteissa siedettävän kuvan saamiseen menee aikaa.


Oriflame Milk & Honey Gold Creme Bathin sain aloitusohjelmasta silloin kun aloin Oriflame -edustajaksi pari vuotta sitten. Muuten en varmaan olisikaan sitä hankkinut, koska MHG -tuotteet eivät juurikaan ole kiinnostaneet minua vaikka myynkin niitä melkeinpä eniten Oriflamen tuotesarjoista ja etenkin hiustuotteita on kehuttu. Creme Bath oli menossa vanhaksi, joten käytin sen pois. Tyylikäs pullo on mielestäni hieno ja vaihtelua suihkugeelien pulloihin. En omista kylpyammetta, joten käytin sen suihkugeelinä. Vaahtosi tosi paljon, pesi hyvin eikä suuremmin kuivattanut. Tuoksu kaikista Milk & Honey -tuotteista tuttu kukkaisen hunajainen. Ei ihan minun makuuni, mutta ei paha tuoksukaan.

Koska postaukset tulevat viiveellä, ehti toinenkin suihkugeeli loppua. Oriflame Cocktails & The City -sarjan Flirty Bella Shower Gel. Cocktails -sarjan kolme eri tuoksua tehtiin tuoksumaan kolmelta eri drinkiltä, jotka kehitettiin tätä varten. Tuoksuina omistan kaikki ne, mutta oheistuotteista(huulikiillot, kosteusvoide ja käsivoide) ostin vain suihkugeelin. Tykkään Flirty Bella EDT:n tuoksusta, se tuoksuu sitrukselle, thai-basilikalle, boysenmarjalle ja seetrille. Suihkugeelissä tuoksu vain on pistävämpi enkä oikein tykännyt siitä. Tuoksu oli liian miehekäs ja sokkona haistettuna olisin varmaan sanonut tuon olevan miesten suihkugeeli.


Ikuisuustuote Gliss Daily Oil Elixir loppui viimein. Siitä on kaksikin juttua täällä ja täällä. Ihan kaikkea en käyttänyt, koska osa valui pöydälle ja osa odottaa käyttöä pikkuisessa purkissa. Syynä tähän tuon pullon hajoaminen. Pullo on majaillut yöpöydällä ja kerran ihmettelin, miten pullon alle on vuotanut iso lammikko öljyä. Sama toistui taas suunnilleen kuukauden päästä ja silloin aloin tutkimaan pulloa tarkemmin. Alareunasta löytyikin iso halkeama. En tiedä mistä se on tullut ja miksi siitä vuotaa öljyä vain silloin tällöin vaikka pulloon ei kosketa. Tyhjäsin kuitenkin pullon ennen kuin loputkin vuotavat pöydälle ja lasken tämän loppuneeksi niin voin heittää pullon pois. Olin suunnitellut kivannäköiselle pullolle uusiokäyttöä, mutta ei se nyt onnistukaan.


XZ Niiskuneiti Selvityssuihkeen ostin Karkkipäivän Sannin innoittamana. Herkullisen mansikantuoksuinen suihke on tarkoitettu lapsille, mutta se käy hyvin myös aikuiselle. Suihkeen avulla takut saa helposti selvitettyä eikä se lähmää hiuksia. Paksun hiuspehkoni selvittämisessä se oli korvaamaton apu etenkin loppuvaiheessa kun latvani olivat melko huonot. Sitten suihke loppui ja seuraavana päivänä olikin sopivasti parturille aika, joten pääsin takkulatvoista eroon eikä suihkeelle ole enää käyttöä hetkeen. Ehkä ostan joskus uuden.


Oriflame Swedish Spa Night Renewal Hand Creamia loppui viimeinen tuubi ja samalla myös viimeinen käsivoiteeni. En käsivoidetta juurikaan tarvitse ja niin loistava yökäsivoide kuin tämä olikin, käytin sen jalkavoiteena pois.

Toinen useasti blogissa nähty loppuja on Lumenen Beauty Base Eyeshadow Primer, joka on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Ilman sitä en pärjäisi ja varastossa on vielä yksi, hamstraan näitä aina tarjouksista. Tosin olen vähitellen alkanut miettiä, pitäisikö välillä kokeilla muutakin luomivärinpohjustajaa...


HG ripsarini Oriflame Wonder Lash Intense Mascara loppui, nyyh. Aikaisemmin sai rajoitetun ajan tätä sysimustaa Intense -versiota ja toistakin sysimustaa versiota nimeltään Dramatize. Nykyään saa vain tavallista sekä vedenkestävää. Intense loppui ja Dramatize vetelee viimeisiään ja on pärjättävä tuolla aavistuksen vaaleammalla Wonder Lashilla. Loistava sekin on, mutta ei vedä vertoja sysimustille. Näistä on tulossa oma juttunsa myöhemmin.


Deodoranteista loppui Oriflame Activelle Cotton Dry, joka lupaa olla tahmaamatta ja imee kosteutta puuvillakuitujen avulla. Ja ei se kyllä tahmannut vaan oli oikein miellyttävä käyttää. Kuivui melkein heti ja kotioloissa piti hyvin, samoin lenkillä. Tuoksukin kivan mieto ja pehmeä, sellainen perusdeodorantin tuoksu, joka ei tuoksu miltään tunnistettavalta.


Kasvovesikin loppui pitkästä aikaa, Oriflame Pure Nature Blueberry & Lavender Calming Toner. Kaikille ihotyypeille sopiva kasvovesi sisältää luomumustikka- ja laventeliuutetta, jotka suojaavat ja rauhoittavat. Muuten peruskasvovesi eli jättää ihon kivan raikkaaksi, mutta tuoksu tekee siitä mahtavan! Pääasiassa mustikalta tuoksuvaa kasvovettä voisin nuuskia vaikka miten pitkään, on se niin herkullinen. Ja tuoksu jää ihollekin joksikin aikaa. Onneksi on vielä jäljellä samantuoksuinen putsari ja kasvovoide.


Hiustuotteista loppui myös Elida Care & Protect -hoitoaine sekä Biozellin kuivashampoon pikkupullo. Elidasta juttu täällä ja Biozellista täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti