27. marraskuuta 2013

Tilaus Cesarsilta

Tilasin pitkästä aikaa Cesarsilta lakkoja, viimeksi tilasin sieltä toukokuussa 2012. Silloin tilasin, koska mun vaan oli saatava Essien Shine Of The Times. Nyt tilauksen syynä oli sitten blogeissa pyörinyt aivan mahtava OPI I Snow You Love Me. Siitä on hienoja postauksia esim. täällä, täällä, ja täällä. Nuo Sonnelan timanttisormuskynnet mun on ehkä pakko kopioida jossain vaiheessa, ne on niin hienot. Hirmu usein en ihastu niin paljon blogeissa olleisiin lakkoihin, että tilaisin niitä. Mutta tässä lakassa on jotain niin uniikkia ja lumoavaa, että siihen ihastuin heti.


Cesarsilla postikulut on ihan kiitettävän isot, joten pelkästään yksi lakka olisi turha tilata. Siksi katselin myös muut lakat läpi ja päädyin tilaamaan ne lakkakokoelmastani puuttuvat lineaariset holot. Scattered holoja mulla on jo riittävästi. Tilasin Color Clubin Halo Hues Lights -kokoelmasta kaksi lakkaa, Dark -sävyissä ei ollut oikein mitään kivaa.

Angel Kiss & Harp On It

Ja Oriflamelta mulla on tosi tosi monta nappimuodossa olevaa huulipunanäytettä sellaisista punista, joita ei enää myydä, joten ajattelin avata ne ja yhdistää yhden sävyn aina yhteen purkkiin. Niitä kun en enää asiakkaille anna kun ei noita kerran myydä.

Vastaavan näin jossain Youtube -videossa kauan sitten(harmikseni en enää löytänyt videota). Siinä joku meikkitaiteilija laittoi puikkohuulipunat purkkeihin, tosin isompiin, jotta huulipunat olisi helppo ottaa mukaan keikoille yhdessä pötkylässä ja sävyäkään ei tarvitsisi etsiä kun sen näkee heti.


Tilasin kokeiluun yhden setin pikkuisia purkkeja, jotka saa samalla tavalla yhdistettyä pötkyläksi. Ei siksi, että saisin punat mukaani helposti, mutta että saan nuo miljoona näytettä edes vähän pienempään tilaan. Jos homma onnistuu hyvin, niin täytyy hankkia lisää purkkeja myöhemmin ja laittaa loputkin sävyt niihin. Nuo purkit ovat siitä hyviä, että tuota pinoa voi jatkaa vaikka miten pitkäksi.


Cesarsilta tietenkin saa myös kaupanpäällisiä ja tällä kertaa tykkäsin niistä oikein kovasti. Olen miettinyt niittejä kynsille, mutten ole niitä kuitenkaan tilannut. Nyt ei enää tarvitse tilata kun sain kaupanpäällisenä peräti kolme pakettia niittejä ^_^


Kultaisia ja hopeisia niittejä, mulla on yksi nahkatakki, jossa on samanlaisia hopeisia niittejä, vain isompia, joten nyt saan tehtyä takkiin mätsäävät kynnet.


Ja sitten vielä kiekollinen erilaisia niittejä, näillä saa tehtyä vaikka minkälaisia kynsiä. En malta odottaa! Tai maltanpas, täytyy ensin selviytyä tuosta työssäoppimisesta. Siinä ei kynnet säily päivääkään hyvänä, joten turha tehdä mitään hienoja koristeluita kun kynnet on pilalla heti töiden alettua. Joulun jälkeen sitten :)

Cesarsin toimituskin oli taas nopeaa. Tein tilauksen sunnuntaina aamulla ja maanantaina pian klo 8 jälkeen aamulla tilaus oli toimitettu. Paketti saapui keskiviikkona, nopeamminkin se olisi voinut tulla, mutta posti nyt hidasteli jotain pahasti. Tuo aamulla toimitettu tilaus kun lajiteltiin vasta seuraavana yönä klo 2 jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti