11. marraskuuta 2013

Rimmel Total Eclipse

Viime postauksessa mainittu Rimmelin Total Eclipse pääsi heti kynsille. Työssäoppimispaikassani ei tavallinen kynsilakka pysy tuntiakaan hyvänä, mutta koska hiekkalakkojen on sanottu olevan vaikeita poistaa niin ajattelin, että jospa sellainen pysyisi hyvin töissäkin kynsillä. Ja kyllähän se pysyi! Kynnet otti melkein koko ajan töissä jotain osumaa, mutta lakka kesti lähes täydellisenä, oikean käden keskisormesta vain lähti kärjestä millin kokoinen pala.


Total Eclipsen sävy on ainakin itselleni vaikea määritellä. Pullossa se näyttää tummanvihreältä tai mustalta, kynsillä lähinnä tummanharmaalta. Seassa on paljon vihreää glitteriä.

Rimmel on lempilakkamerkkini kivojen sävyjen(ja ne on aina nimettykin kivasti), hyvän laadun ja etenkin myös siveltimien takia. Joskus kauan sitten Rimmelin lakat olivat tosi huonoja ja niitä on itsellänikin todisteena, mutta nykyään lakkojen laatu on tosi hyvä.


Tämäkin lakka on helppo levittää, peittää kahdella kerroksella ja sivellin on se vanha tuttu, juuri sopivan pituinen ja paksuinen ja kärki hyvin muotoiltu. Sillä lakka on tosi hyvä levittää sotkematta kynsinauhoja. Lakka kuivuu aika nopeasti, mikä lukemani mukaan on tyypillistä hiekkalakoille. Tämähän on ensimmäinen hiekkalakkani, joten en osaa vertailla sitä mitenkään.


Tältä se sitten näyttää kynsillä. Glitterin kimmellys ei taaskaan välity kuviin asti, mutta luonnossa lakka on ihanan säkenöivä. Luonnovalossakin kuvat olisi kiva ottaa, jos luonnovaloa vain olisi siihen aikaan kun olen kotona.


Kokeilin myös yhteen kynteen laittaa päällyslakkaa, jotta näkisin miltä se näyttää. Kuva piti ottaa pikaisesti(kiireessä puristin myös pulloa liikaa ja siitä nuo valkoiset sormenpäät :D Huomasin ne vasta koneella), koska päällyslakka alkoi vajota vähitellen ja pian kuvan ottamisen jälkeen siitä ei ollut oikeastaan mitään jäljellä. Ja paremmalta tuo mielestäni näyttää ilman päällyslakkaa, jota varmaan saisi laittaa kymmenen kerrosta, että se jäisi pinnalle.

Mitä sitten pidin hiekkalakasta? Ne eivät taida olla ihan minun juttuni. Ennen tekstuurilakkoja tavoiteltiin aina kauniin tasaisia ja kiiltäviä kynsiä ja jotenkin tuo ajatus on iskostunut syvälle ajatuksiin, joten karhean hiekkapaperimaiset kynnet tuntuvat oudoilta. Minulle ei tullut pakonomaista tarvetta hipelöidä kynnen pintaa, enemmänkin välttelen koskemasta siihen.

Joten jos nyt ei joku lakkamerkki tee jotain must-have-superhypermahtihienoa hiekkalakkaa niin tämä taitaa jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kohdallani. Mutta tulipahan kokeiltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti