19. maaliskuuta 2014

Ekat hiuslisäkkeet

Postissa on tällä viikolla tupsahdellut tavaraa useammankin lähetyksen verran ja ensin meinasin laittaa ne kaikki yhteen postaukseen, mutta se postaus venyi niin pitkäksi, että laittelen niitä omiin postauksiinsa.


Tiistaina saapui Kauneudenkauppa.fi -tilaukseni. CupCakez -blogissa oli koodi, jolla sai O.P.I Seinäkalenterin tilaajalahjaksi. En ole saanut aikaiseksi ostaa vielä kalenteria tälle vuodelle kun vastaan ei ole tullut mitään kivoja. O.P.I kalenterista olen haaveillut jo viime vuonna, mutten ole koskaan löytänyt niitä suomen nettikaupoista. Joten kun näin tuon koodin niin se oli käytettävä heti hyödyksi, jotta saisin tuon tyylikkään kalenterin itselleni! Tilauksessa tuli myös mukana alennuskoodi O.P.In lakoista

Ihastuin etenkin näihin kolmeen kuvaan

Mitään kosmetiikkaa en sieltä oikein löytänyt ja kynsilakkojen määrää yritän vähentää, joten en halunnut tilata niitäkään. Siksi tilasin Hair Contrast Style twister sulkalisäkkeen keskiruskeille hiuksille. Sulan väriksi valitsin ruskean. Mulla ei ole koskaan ollut mitään hiuslisäkkeitä tai muita hiushärpäkkeitä, mutta tuo voisi olla kiva kesän festareilla. Hippimeininkiä.


Yllätyksekseni paketissa tupsahti kaksi lisäkettä. Ruskeilla sulilla, mutta tuo pieni tumma sulka oli molemmissa eri kuvioinen. Missään nettikaupan sivulla ei ollut mainintaa, että lisäkkeitä tulee kaksi. No, ei haittaa yhtään. :) Silti olisi kiva, jos siitä olisi maininta sivulla, jottei joku tilaa kahta lisäkettä ja saakin sitten neljä vaikka tarvitsisi vain kaksi.

Netistä lisäkkeitä tilatessa sävy tietysti epäilytti eniten, mutta voisin sanoa, että oman sävyni kohdalla keskiruskea oli juuri sopiva. Omat hiukseni(vasemmalla) ovat aavistuksen lämpimämmän sävyiset, mutta eroa tuskin huomaa. Lisäkkeet myös tuntuvat ja näyttävät aidoilta, vaikka ne ovat silkkikuitua. Siitäkään ei nettikaupassa ollut mainintaa vaan ongin tiedon valmistajan sivuilta.


Illalla paketin hakiessani valo ei ollut parhaimmillaan, mutta en malttanut odottaa kokeilua ja muutenkaan päivisin ei hirveästi ole aikaa kuvailuille. 

Plussaa vielä nopeasta toimituksesta, tilauksen tein sunnuntai-iltana ja lähetys oli noudettavissa tiistai-iltapäivänä. Ja toimitus R-Kioskiin oli vieläpä ilmainen.

2 kommenttia: