28. maaliskuuta 2014

Klippoteket

Klippoteket Styling Dust Spray on monien kanssabloggaajien suosikkikuivashampoo. Omia suosikkejani tähän asti ovat olleet Batiste ja Herbina. Batiste silloin jos kaipaan puhdistusta ja Herbinalla taas saa erittäin hyvän volyymin puhtaisiin hiuksiin. Klippoteketiä ostin viime kesänä muistaakseni, mutta se pääsi käyttöön vasta viime aikoina kun olen käyttänyt ensin muita kuivashampoita pois.


Kaiken hehkutuksen jälkeen toki odotukset olivat aika kovat ja Klippoteket täytti ne melko hyvin. Aika paljon tuota Herbinan kuivashampoota muistuttava Klippoteket on pakattu kivan vaaleanpunaiseen pulloon, mutta pullon kuvasta en tykkää alkuunkaan. Tuote vaikuttaa sen perusteella enemmän 5 -vuotiaille suunnatulta. Tyylikkäämpi kuva toisi lisäarvoa tuotteelle. Pullosta löytyy myös se inhoamani sekoituskuula, joka herättää varmaan naapuritkin kolistessaan.


Shampoon tuoksu on melko samanlainen kuin Herbinassa, ei aivan niin voimakas ja Herbinan tuoksu on myös vähän raikkaampi. Tuoksussa ei kuitenkaan ole valittamista. Suihke jättää hiusten tyven vähän kostean tuntuiseksi ja hiuksiin jää myös aika paljon valkoista. Se onneksi kirjaimellisesti pölisee pois harjatessa ja hetken ympärillä leijuu jauhoinen pilvi.

Klippoteket puhdistaa likaiset hiukset hyvin, mutta toimii Herbinan tavoin myös kohottavana. Se ei tuo niin paljon volyymiä tyveen kuin Herbina, mutta lähes yhtä paljon. Hiukset jäävät samalla tavalla karheiksi ja niistä on vaikea saada harjaa läpi. Liukkaisiin lättänähiuksiini haluan juurikin tuota karheutta ja kohotusta.


Kokonaisuutena erinomainen kuivashampoo ja ymmärrän miksi tästä pidetään. Jatkossa kuitenkin valitsen ennemmin sen Herbinan, ihan vain helpomman saatavuuden takia. Klippoteketiä saadakseni on matkattava vähintään 70km ja Herbinaa saan ostettua kun kävelen tuohon tien toiselle puolelle. Ja toki myös Herbinassa on hyvänä puolena suomalaisuus, jota on kiva tukea etenkin kosmetiikan osalta, jotta kotimaiset kosmetiikkamerkit säilyvät jatkossakin.


Aamulla oli myös aika takkuinen lähtö kouluun, ei millään jaksanut herätä ja meikki meni vähän sinne päin ja sitten vielä tiputin aurinkopuuterin. Ei onneksi irronnut tuon isompaa palaa, mutta kansi lähti irti.


Onneksi viimeviikkoinen toistui ja koulussa sähköpostia lukiessa oli taas tullut piristävä sähköposti. Tällä kertaa Beautify.fi -sivustolta, jossa olen ollut jäsenenä marraskuun alusta asti. Nyt voitin paketillisen Lush -tuotteita ja olen kyllä innoissani! En ole koskaan käyttänyt Lushin tuotteita kun liike on sen verran kaukana ja netistä en jaksa alkaa tilailemaan. Kiva päästä kokeilemaan.


Doven paketista ei ole kuulunut vieläkään mitään, pelottaa taas että se katoaa postissa kuten kävi sille Garnierilta saadulle testituotteelle viime vuonna.

4 kommenttia:

 1. Mulla on tällä hetkellä käytössä Biozellin kuivashampoo ja voi luoja, että mä vihaan myös sitä sekoituskuulaa. Säikähdän itsekin joka kerran sitä, kun unohdan sen olemassa olon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se kyllä pitää aika meteliä ja pärjäisi varmaan ilman sitäkin kun kaikissa kuivashampoissa ei sitä ole.

   Poista
 2. Höh miten ikävästi lohkesi palanen :/ klippoteketin kuivashampoo on kyllä hyvää, mutta se tuoksu. Plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään lähti vain palanen eikä mennyt koko puuteri tuhansiksi palasiksi. Säilyi kuitenkin käyttökelpoisena.

   Poista