2. maaliskuuta 2014

Incontro -poskipuna

Incontro, Oriflamen tuotesarja, jonka lähes kaikki naisten tuotteet olen ostanut. Sarja, jonka kauniita kiiltelevän ruusukultaisia pakkauksia voisin tuijotella vaikka kuinka kauan.


Huulipunat esittelin jo täällä, mutta nyt esittelyvuorossa kokoelman helmi, upea Rose Silk -poskipuna.


Puna on pakattu Giordani Gold -tuotteille tyypilliseen rasiaan, joka tosin poikkeaa normaalista GG -tuotteesta punaisemmalla värillään ja logokin on painettu rasian kanteen. Rasia on myös paljon jäykempi avata ja sulkea kuin tavallinen GG -rasia.


Poskipunassa on kolmea eri sävyä. Tummempi vaaleanpunainen, vaaleanpunainen ja persikkainen sävy.


Jokainen sävy on myös aika shimmerinen, mutta ei kasvoilla näytä liian shimmeriseltä.


Yksittäin sävyissä on maltillisesti pigmenttiä...


...mutta vaaleanpunaiset ja persikka yhdistyvät kauniiksi koralliseksi sävyksi, josta ei pigmenttiä puutu.


Meikkikuvia olen aika huono ottamaan, mutta tuossa jonkinlainen kuva siitä poskilla. Punan voimakkaan pigmentin takia sillä saa överit äärimmäisen helposti.

Yleensä en aivan heti hankkimisen jälkeen tee postausta tuotteista, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen, koska se on tarjouksessa vielä 5.3. asti. Jos vielä siis haluat hankkia itsellesi tuon punan erittäin halvalla niin äkkiä tilaamaan joko itse tai lähimmän edustajasi kautta! Jakso vaihtuu 6.3 ja en tiedä mikä punan hinta tulee silloin olemaan vai poistuuko se kokonaan valikoimista. Muutkin jäljellä olevat Incontro -tuotteet löytyvät tuolta sivun reunasta. Ja kuten aina, en hyödy millään tavalla blogissa olevien linkkien klikkailusta, linkitin tuon vain teitä varten helpottamaan punan löytämistä.2 kommenttia:

  1. Ihan yhtä ihana tuo puna poskilla kuin rasiassakin! :)

    VastaaPoista
  2. poskipuna joka myös tuoksuu hyvältä :)

    VastaaPoista