28. helmikuuta 2014

Oriflame tilaus

Taas oli tilauksen saapumisen aika ja tälläkään kertaa en tilannut kovin paljoa kosmetiikkaa, urheiluun liittyviä juttuja kyllä tilasin demona, mutta niitä en nyt blogissa esittele.


Perfect Blushin tilasin jokin aika sitten loppuneen ainoan persikkaisen poskipunani tilalle, koska jäin sen loppumisen jälkeen kaipaamaan sävyä. Perfect Blushista olen tykännyt kun mulla on sitä jo sävy Classic Rose ja nyt tilasin tuon Glowing Peachin.

Demona tilasin Matte Velvet Cream Eye Shadown, koska edelleen etsin sitä hyvää valkoista luomiväriä ja tämä vaikutti aika lupaavalta mainoskuvissa. Mainoskuvat toki ovat mainoskuvia, mutta katsotaan miten käy kun se pääsee testiin. Sävy on Cream White.

Perfect Blush

 Toinen poskipuna, jonka tilasin oli Incontro Pressed Blush sävy Rose Silk. Ihastuin toden teolla Incontro -sarjaan silloin kun se lanseerattiin ja tilasin huulipuniakin jokaista sävyä kaksi kappaletta. Tämä poskipuna jäi silloin kaivelemaan mieltä, koska se oli kallis (31€). Nyt se oli poistomyynnissä 7,90€, joten se oli ihan pakko ostaa.


Ilmaista kamaa olivat sitten nämä. Time Reversing SkinGenist Day & Night Essence seerumi on kypsemmille naisille, joten tuo menee varastoon. Yksi asiakkaistani käyttää tätä, joten se menee sitten hänelle kun hän seuraavan kerran tilaa tuota.

Giordani Gold Age Defying Pressed Powder sävyssä Natural menee myöskin varmaan myyntiin, koska sekin on iäkkäämmille naisille suunnattu. Ehkä saatan käyttää sen itsekin, koska tuskin anti-age puuterista suurta haittaa nuorelle ihollekaan on.

Ilmaisena demona tuli kovasti odottamani The One -sarjan Volume Blast Mascara. En malta odottaa, että sarja lanseerataan. The One -meikkejä oli esillä Mercedes Benz Fashion Week Stockholm -muotiviikolla, jonka pääsponsori Oriflame oli. Linkki videoon kun blogiin en onnistunut sitä lisäämään.


Ja se Tokmanni taas. Yleensä en siellä käy yksin, mutta kun vanhemmat tulevat käymään aina Oriflame -tilauksen saapuessa niin silloin käyn siellä heidän kanssaan. Viimeksi jo katsoin tätä, mutten ostanut ja se jäi sitten kaivelemaan. Onneksi Lumene Vitamin C+ Heleyttävää Vartaloemulsiota oli vielä poistomyynnissä niin sain sellaisen itselleni. Kalkkunakoipiini ei tartu rusketus auringosta eikä oikein purkistakaan, joten jospa edes tällä saisi vähän shimmeriä kesän juhliin, joista yhdet ovat omat valmistujaiseni.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo poistomyynnin poskipuna! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on :) Ärhäkän värinen vain, olen naputtelemassa siitä omaa postausta, joten tästä punasta kuullaan vielä :)

      Poista