13. helmikuuta 2014

Ostoksia

Ensinnäkin Oriflamen tilaus tuli taas tänään ja siinä en kovin paljon tilaillut itselleni.


Bamboo Body Brushin tilasin demona kuivaharjausta ajatellen, koska mun on tehnyt mieli aloittaa kuivaharjaus, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia siihen sopivaa harjaa. Juuriharjalla ei ihan viitsi alkaa raastamaan :D Colour Sponge taas on, no pesusieni.


 Demona tilasin Essentials Scrub Wash Gelin, koska Oriflamelle ei ole aikoihin tullut uutta kasvokuorintaa, joten tämä oli oikein tervetullutta ja tuoksuu herkullisesti aprikooseille. Ja vielä kun demohinta oli 1,90€ niin eipä tuolle paljon hintaa jäänyt.

Tilasin  p.s. I Love You -saippuapalan, koska tuo tuoksui vain niin hyvältä ja muina samantuoksuisina tuotteina olleita en halunnut, koska käsirasvaa en käytä ja suihkugeelejä mulla on ihan liikaa.Ilmaisena demona tuli taas uutta Optimalsia. Tällä kertaa Vital Definition Day Cream.

Alennuksesta tilasin Giordani Gold Venetian Affair -marmoriluomivärin sävyssä Renaissance Romance, joka on aika tumma ja hileinen ruskea. Kuvassa näyttää vähän vaaleammalta kuin on. Pigmenttiä löytyy, koska swatchauksessa hipaisin sormella vain kevyesti napin pintaa ja pyyhkäisin sillä kerran käteen ja tuossa ei edes ollut pohjustajaa!

Grace -voideparfyymia oon yrittänyt tilata varmaan kolmesti, mutta se on aina loppu. Nyt viimein sain sen ja näin ollen mulla on kaikki kolme Oriflamen voideparfyymia.


Ja tilaajalahjana jäätävän kokoinen kauppakassi :D Kuvassa se on sohvalla, mikä antaa ehkä hieman mittasuhteita... mitat ovat 48 x 18 x 45 cm


Vein myös kirpparille lähes kaikki varastossa olevat Oriflame -tuotteet ja loppuja vien sitten sitä mukaan kun pöytäni tyhjenee. Se oli eka kerta kun käyn tuolla kirpparilla sen jälkeen kun löysin sieltä Diorin Hypnotic Poisonin ja silloin arvoin, että ostanko sen vai Yves Rocherin Poiren. Valitsin Diorin, mutta Poire jäi kaivelemaan. No tänään sitten Poire oli siellä edelleen ja alennettuun hintaan, joten se lähti matkaan. Samoin toisesta pöydästä löytyi toinen YR -tuoksu, Noix de Coco, 40 sentin hintaan, joten sekin lähti mukaan.

Tokmanniin oli tullut täydennystä jo kerran loppuneisiin Flormarin paletteihin ja oli pakko ostaa toinenkin ruskea paletti itselle. Nykyistä oon käyttänyt melkeinpä joka päivä siitä asti kun ostin sen ja napit alkavat olemaan jo uhkaavasti kuopalla. Ne loppuvat jossain vaiheessa ja entä jos silloin ei olekaan noita enää saatavilla? Siksi hamstrasin toisen varastoon. Näin hyvällä hinta-laatusuhteella olevia mattaluomivärejä on nimittäin hankala löytää! Muistin nyt katsoa hinnankin, se oli 5.95€.Pakko myös mainita postissa tullut Zalandolta tilattu mahtava paita. Cry Baby on lempileffojani ja harmitti kun en saanut H&M:llä taannoin myynnissä olleita Cry Baby -paitoja. Nyt Zalandolta löysin ihanan Eleven Parisin paidan, joka oli hauskempikin kuin H&M:n paita. Tuo oli omalla mittakaavallani kallis paita, mutta se oli saatava :D

Aloin nyt myös viemään noin vuosi sitten aloittamaani kuntoilua seuraavalle tasolle ja siihen liittyen tilasin kaikenlaista Fitnesstukusta ja Mass.fi -sivulta. Vaate- ja kuntoilujuttuja tuskin blogiin tuon ellei sitä erityisesti toivota, mutta Instagramissa jaan siihen liittyviäkin kuvia jos joku haluaa seurata. Sivupalkista löytyy linkki  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti