10. helmikuuta 2014

The Fab Pore Hot Cloth Cleanser


Tänään esittelyvuorossa hammastah... yksi putsari, jonka esittely on venynyt aina vaan. Kyseessä on Soap & Glory The Fab Pore Hot Cloth Cleanser. Minun tapauksessani nyt tosin vain pelkkä The Fab Pore Cleanser. Ihan vaan koska hukkasin mukana tulleen muslin -liinan. Todistetusti liina on tullut mukana kun se kerran vanhoissa kuvissa esiintyy, mutta missä lie on nyt. Samoin kivoin tekstein ja incillä varustettu pahvipakkaus on hukassa ja oletettavasti liina on siellä sisällä.Putsarin pakkaus on taattua Soap & Glory -laatua eli kaikenmaailman kivoin tekstein varustettu. Tässä tosin hauskimmat tekstit oli sijoitettu pahvilaatikkoon ja tuubi itsessään on tekstien suhteen melko hillitty. Ja muutenkin tuo tuubi näyttää ihan joltain hammastahnatuubilta ja voisin kuvitella, että joku englantia ymmärtämätön voisi käyttääkin sitä hammastahnana vahingossa.

Etenkin koska putsari on ulkonäöltään hammastahnamaisen jäykkää ja haiseekin vielä yrttiseltä laventelilta. Tuoksu josta joko pitää tai ei. Minä kuulun niihin jotka eivät pidä, koska a) en pidä yrttien tuoksusta ja b) en pidä laventelin tuoksusta.

Kovin herkkäihoisille tuote ei sovellu, koska siinä on pantenolia, manteli-, appelsiini- ja laventeliöljyjä, jotka kuulemma ovat yhdessä resepti ärsytykselle. Oma ihoni kestää aika paljon, joten ihoani se ei ole ärsyttänyt tähän mennessä. Putsari on 3 in 1 tuote eli se puhdistaa, silottaa ja poistaa meikin.


Mutta sitten siihen itse asiaan eli kuinka tämä toimii. Ohjeessa neuvotaan hieromaan voidetta minuutti kasvoille keskittyen erityisesti t-alueelle. Sitten sen annetaan vaikuttaa vielä toinen minuutti ja sen jälkeen se pyyhitään pois lämpimällä vedellä kastellulla liinalla. Mulla se liina on missä on, joten huuhtelin vedellä.

Koko kasvoille tarvitaan ehkä sellainen 5cm pituinen pötkylä, joka onneksi veden vaikutuksesta vähän sulaa ja sen saa levitettyä iholle. Kun hieromiset ja vaikutusajat ovat ohi niin voide huuhtoutuu pääosin pois iholta, mutta öljyinen kerros jää. Samalla putsari kuitenkin kuivattaa, koska ihoa kiristelee hieman. Hyvin rasvoittuvan ihon omaavana inhoan öljyistä ihoa, naama on rasvainen pitkin päivää, joten tykkään, että edes sen hetken ajan suihkun jälkeen saa nauttia puhtaan tuntuisesta ihosta. Enkä tiedä onko kuivaihoisillekaan hyötyä tästä öljyisyydestä, koska se ei kuitenkaan varsinaisesti kosteuta. Tuntuu tunkkaiselta ja tekisi mieli vaan huuhdella öljyä pois uudelleen ja uudelleen, mutta ei se lähde pois. Pesun jälkeen iho on kyllä tosi pehmeä ja sileä.

Meikkikin lähtee pois vaivattomasti, myös silmämeikki, joten siitä plussaa, mutta muuten en hirveästi tykännyt.

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa erikoiselta, öljyinen, mutta silti kiristävä tunne? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin outoa kuin se onkin :D Ihon pinnalle tuli sellainen öljyinen kalvo, mutta se ei tavallaan imeytynyt ihoon vaan siellä kalvon alla oli kiristävää ihoa etenkin poskissa. Hankala selittää, mutta ehkä tuosta jotain tajuaa :D

      Poista